fbpx NSF Student hjelper Haiti Hopp til hovedinnhold

NSF Student hjelper Haiti

NSF Student har bestemt seg for å gi en krone per medlem til Røde Kors sitt hjelpearbeid på Haiti. Det blir 10 167 kroner.

- Dette gjør vi fordi jordskjelvet på Haiti er en av de største naturkatastrofene på lang tid som får konsekvenser for hundretusenvis av mennesker. Vi ønsker å yte en bistand gjennom Norges Røde Kors, sier studentleder i Norsk Sykepleierforbund, Bård Nylund.

NSF student har en konto på 150 000 kroner som styret disponerer til uforutsette hendelser. Det er denne kontoen pengene tas fra.

- Vi oppfordrer andre studentorganisasjoner til å gjøre det samme, sier Bård Nylund.

Jordskjelvet på Haiti er en av de største naturkatastrofene på lang tid

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.