fbpx Revidert Oslo-budsjett: Øl, vin og sang for de eldre i bydelene Hopp til hovedinnhold

Revidert Oslo-budsjett: Øl, vin og sang for de eldre i bydelene

Bildet viser en eldre person som sitter og spiser mat med ryggen til

Oppstart av demenskor i flere bydeler, og vin og øl til maten for sykehjemsbeboere som ønsker det, er noen av tiltakene som får ekstra penger.

De borgerlige partiene i Oslo er blitt enige om revidert budsjett i år. Til sammen plusser de fire byrådspartiene 78 millioner kroner på et budsjett på over 100 milliarder kroner.

Av andre større endringer er et prosjekt for demenskor i flere bydeler, en betydelig pott til økt veivedlikehold og et prøveprosjekt med nattåpen T-bane.

Jubel i kor

KrF jubler over satsingen på demenskor i alle bydeler.

– Det er et viktig bidrag til verdighet og et viktig aktivitetstilbud for personer med demens og deres pårørende, sier KrFs gruppeleder Øyvind Håbrekke.

I tillegg bevilges det penger for å sikre at beboere på sykehjem som ønsker det, skal kunne få et glass vin eller øl til maten også utenom høytidene.

Betaler ned gjeld

– Jeg er veldig glad for at de fire ikke-sosialistiske partiene er enige om å forsterke satsingen mot ungt utenforskap og idrett. Samtidig setter vi norgesrekord i nedbetaling av gjeld, og holder kommunens utgifter på et forsvarlig nivå, sier Høyres gruppeleder Merete Agerbak-Jensen.

– Gjennom forhandlingene har vi styrket flere av satsingene i budsjettforslaget, spesielt for unge og eldre, sier Venstres gruppeleder Anna Dåsnes.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse