fbpx Klinikkdirektør går på dagen – intensivsykepleier overtar Hopp til hovedinnhold

Klinikkdirektør går på dagen – intensivsykepleier overtar

Klinikkdirektør ved Sørlandet sykehus Flekkefjord, Øystein Evjen Olsen, fratrer stillingen umiddelbart. Inn kommer intensivsykepleier Tone Kristin Hansen.

– Jeg har vært klinikkdirektør ved sykehuset i Flekkefjord i fire år. Dette har vært en krevende periode. Jeg og mine kolleger har brukt mye tid og energi på å videreutvikle kvalitetsarbeidet og styrke intern organisering. På tross av dette har jeg ikke kommet i havn, sier Øystein Evjen Olsen i en pressemelding.

Frivillig avgang

Ifølge pressemeldingen går Olsen av etter eget ønske.

Olsen startet i jobben i 2019, på samme tid som en kirurg ble overført til Kristiansand etter flere feiloperasjoner. 

Tone Kristin Hansen vil gå inn som fungerende klinikkdirektør.

Siden 2016 har hun vært avdelingssjef for anestesi, intensiv og operasjon ved Sørlandet sykehus i Arendal. Før dette var hun avdelingssjef ved kirurgiske senger på sykehuset i Kristiansand.

Sykepleieleder

Hun er utdannet intensivsykepleier, har en master i helseledelse og økonomi og er ferdig statsviter i juni.

– Jeg er veldig glad for å få «låne» Hansen fra sykehuset i Arendal, og er sikker på at hun vil tilføre SSF ny og viktig kunnskap og energi. Det gir meg rom for å arbeide videre med å få på plass ny klinikkdirektør, sier administrerende direktør Nina Mevold. ​

– Klinikken er nå midlertidig uten akutt generell kirurgi og traume, og en videreutviklingen av sykehuset er viktige prosesser som vil fordre god og tydelig ledelse, sier Melvold.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse