fbpx 26 ansatte ved Sykehuset Østfold på Kalnes i karantene Hopp til hovedinnhold

26 ansatte ved Sykehuset Østfold på Kalnes i karantene

bildet viser sykehuset på Kalnes
Foto: Gisle Oddstad / NTB

Etter at en pasient ved Sykehuset Østfold på Kalnes fikk påvist koronasmitte, er 26 sykehusansatte blitt satt i karantene.

Det er sannsynlig at pasienten er smittet av en besøkende, som i etterkant av besøk har testet positivt på korona, opplyser sykehuset.

13. november blir det trolig tatt en beslutning på om besøksbegrensningene skal innskjerpes ytterligere.

– Med så mange medarbeidere i karantene, må klinikk for medisin utsette mye av den planlagte utredningen og behandlingen. De berørte pasientene som får utsatt sin planlagte time i sykehuset, vil bli kontaktet direkte, opplyser sykehuset.

Det var torsdag fem innlagte pasienter på sykehusene i Sykehuset Østfold med covid-19-smitte. Siden mars har 50 ansatte fått påvist koronasmitte.

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.