fbpx Podkast om håp, informasjon og sykepleie Hopp til hovedinnhold

Podkast: Er det alltid håp?

Bilde fra panelsamtale om håp på Kulturhuset i Oslo.

Prognoser, informasjon, livsmot, realistiske og urealistiske håp var stikkord da Sykepleien samlet et panel til samtale om sykepleierens utfordringer med å understøtte håp hos alvorlig syke. Nå kan du høre samtalen som podkast.

Her finner du podkasten:

Sykepleiere skal understøtte pasientens håp. Helsepersonell skal også gi sannferdig informasjons om pasientens tilstand. Hvordan balanserer vi disse to hensynene når prognosene er dårlige? Hva slags håp kan vi gi?

Sykepleien samlet et ekspertpanel til samtale om disse vanskelige spørsmålene på Kulturhuset i Oslo onsdag 22. januar. I denne podkasten kan du høre samtalen, som ble ledet av temaredaktør i Sykepleien Liv Bjørnhaug Johansen.

I panelet satt:

  • Astrid Rønsen,  høyskolelektor med fagansvar for videreutdanning i palliasjon ved NTNU, styreleder i Hospiceforum Norge og sykepleier ved Hospice Lovisenberg,
  •  Vibeke Lohne, professor i sykepleie ved Oslomet
  • Mildrid H. Sundbø, nyvalgt leder i Rådet for sykepleieetikk
  • Else Støring, spesialrådgiver i Kreftforeningen. 
     

0 Kommentarer

Annonse
Annonse