fbpx Quiz: Hva kan du om skabb? Hopp til hovedinnhold

Quiz: Hva kan du om skabb?

HUNNEN LEGGER EGGENE: Og etter 3 til 4 døgn klekkes de. Ved skabb har man vanligvis mellom 5 og 15 hunner. Illustrasjon: NTB Scanpix / Science Photo Library / Sissel Vetter

Skabben herjer – og du bør være klar til å håndtere den.

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.