Endelig fredag: Klarer du denne quizen?

HJERNEARBEID: Hvor får lillehjernen opplysningene den trenger for å modifisere våre bevegelser fra?

Vi byr igjen på noen uhøytidelige spørsmål. Er du klar for litt hjernetrim?

 

 

Vil du ha mer quiz?

Prøv deg på disse:

Bildet viser en mann sittende på en do, i tegneseriestil.

Bildet er i tegneserie stil og viser et skjørt som blåser opp

Illustrasjonen viser tvillingbabyer i tegneseriestil.Bildet viser et øye i tegneseriestilBildet viser en kvinne i tegneseriestil.Bildet viser en hodeskalle, i tegneserie-stilBildet viser en hipster med bart og skjegg i tegneseriestilBildet viser en kvinne og en mann som omfavner hverandreBildet viser en sykepleier i tegneserie-stil.Bildet viser en tegning av fire hender med hver sin gaffel og en haug med piller.