fbpx Ny generalsekretær i Norsk Luftambulanse Hopp til hovedinnhold

Ny generalsekretær i Norsk Luftambulanse

Erik Kreyberg Normann blir ny generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Normann overtar etter Åslaug Haga som har ledet organisasjonen i to år.

Normann kommer fra stillingen som avdelingsdirektør for Avdeling sykehustjenester i Helsedirektoratet. Han har tidligere vært administrerende direktør ved Akershus universitetssykehus og Sykehuset Buskerud. Normann er utdannet lege med spesialisering i barnesykdommer.

– Jeg har et svært godt inntrykk av Norsk Luftambulanse, og vet jeg kommer til en solid virksomhet bygget opp av entusiaster, uttaler Erik Kreyberg Normann i en pressemelding fra Norsk Luftambulanse.

– Med økt spesialisering og funksjonsdeling vil det bli flere pasienter som skal fraktes lengre. Den medisinske utviklingen gjør at vi kan hjelpe flere med alvorlig sykdom og skade, forutsatt at spesialisert personell kommer raskt nok fram til pasienten. Her har Norsk Luftambulanse en viktig plass, sier den nye generalsekretæren.

– Med Erik Kreyberg Normann på laget får vi en leder med svært bred erfaring fra sykehus og helseforvaltning, sier styreleder Knut Oscar Fleten i Stiftelsen Norsk Luftambulanse videre i pressemeldingen.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse ble opprettet i 1977 og er Norges største ideelle medlemsorganisasjon med 720.000 medlemmer.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse