fbpx Bratten blir toppsjef i Spekter Hopp til hovedinnhold

Bratten blir toppsjef i Spekter

Anne-Kari Bratten har vakt oppsikt med kontroversielle utspill i Spekter. Nå tar hun over som toppsjef i arbeidsgiverforeningen etter Lars Haukaas.

Styret i arbeidsgiverforeningen Spekter har ansatt Anne-Kari Bratten (48) som ny administrerende direktør etter Lars Haukaas, som har ledet Spekter i 18 år. Han fyller 65 år i 2013, og det har ligget i kortene lenge at han ønsker å fratre sjefsstillingen da. Bratten tiltrer under generalforsamlingen i mars.

Haukaas er mer enn fornøyd med sin arvtaker, som har vært hans nestkommanderende i fem av sine 12 år i Spekter. Før det har Bratten blant annet vært organisasjonsdirektør i Jernbaneverket og personal- og organisasjonssjef i NSB Bane.

 

Ingen kan matche henne

– Jeg er fryktelig stolt over dette. Jeg har levert. Hun er den beste kandidaten, og det finnes ikke én i hele Norge som kan matche henne. Hun er faglig veldig sterk, i alle våre områder. Hun er en ener i å forstå arbeidslivsfeltet, fra de overordnede politiske føringene til langt nede i jussen, sier Lars Haukaas til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Jeg har fått en helt genuin mulighet av Lars Haukaas til å fronte Spekters mål og posisjoner i media de siste par årene. Mange av utspillene har blitt oppfattet kontroversielle og provoserende, men vi har alltid vært gjennomtenkte i det vi gjør og måten vi gjør det på. Det er også til oppmuntring at utspill som har provosert det ene året, blir en naturlig del av den politiske diskusjonen et par år etter, sier Bratten til ANB. Haukaas går for øvrig over til å drive med strategiske oppgaver i Spekter.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse