fbpx Plassoppsigelser i HSH Hopp til hovedinnhold

Plassoppsigelser i HSH

Den 30. august kan 2 043 unio-medlemmer bli tatt ut i streik.

Norsk Sykepleierforbund og øvrige foreninger i UNIO brøt 26. juni forhandlingene om lønnsregulering for 2011 for medlemmer omfattet av Spesialistoverenskomsten. Tilbudet fra Hovedorganisasjonen for handel og tjenester (HSH) lå betydelig under resultatet for Unio-forbundenes grupper i Spekter Helse. Partene er innkalt til mekling hos Riksmeklingsmannen 29. august, og streik kan tidligst iverksettes fra 30. august.

 

Plassoppsigelse for to tusen

Sykepleierforbundet har i dag varslet HSH om plassoppsigelse for i alt 2 043 medlemmer som omfattes av overenskomsten. Beslutning om hvilke virksomheter og personer som tas ut i en eventuell streik avgjøres senere. Medlemmer som tas ut i strek varsles direkte via e-post og SMS etter 25. august 2011. Det vil bli gitt nærmere informasjon om hvordan medlemmene skal forholde seg til en eventuell streik lokalt.

Bruddet gjelder følgende forbund: Norsk Sykepleierforbund, Utdanningsforbundet, Norsk Fysioterapeutforbund, Norsk Ergoterapeutforbund, Forskerforbundet, Akademikerforbundet, Presteforeningen og Diakonforbundet.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse