fbpx Vinner av navnekonkurransen Hopp til hovedinnhold

Vinner av navnekonkurransen

Sykepleien har trukket en vinner av alle de 57 innsenderne som foreslo kjønnsnøytrale stillingstitler til jordmor og helsesøster. Det ble helsesøster Rannveig T. Eide, som håper hun om kort tid kan hete enten helseterapeut, helsepedagog, sunnhetsykepleier eller helsesykepleier.

Sykepleien gratulerer og oversender 500 kroner som lovet.

Til sammen fikk Sykepleien inn 77 unike forslag, 40 for jordmor og 37 for helsesøster. Forslagene er oversendt lederne for Jordmorforbundet og Jordmorforeningen, samt leder for helsesøstergruppen i Norsk Sykepleirforbund. Kanskje kan forslagene og argumentasjonen som følger med være til inspirasjon i videre diskusjoner med Språkrådet.

Se alle forslagene her

Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse