fbpx Et fjell med vaksine Hopp til hovedinnhold
Tema: Pandemi

Et fjell med vaksine

Dette er en topphemmelig sveitsisk historie. 

Om sveitserne er paranoide eller bare føre var, kan diskuteres. Men selvfølgelig har landet hvor overlevelseskniven kommer fra for lengst sørget for å kjøpe inn et lager av prepandemivaksine til hele befolkningen. Det skjedde i 2006. Men hvor er lageret? Det er det nesten ingen som vet. Av sikkerhetsmessige årsaker var leveringsadressen for prepandemivaksine til myndighetene i Sveits kun en kode av tall og bokstaver. Da lastebilene med prepandemivaksine kom til den sveitsiske grensen, ble sjåførene byttet ut med militært personell og lastebilene kjørt til et militært lager inne i fjellet i Alpene på et hemmelig sted. Det er imidlertid vanlig prosedyre at produsenten godkjenner vaksiner etter transport, blant annet for å bekrefte at temperaturen under transporten har vært riktig. Den GSK-ansatte som skulle foreta sluttkontrollen, ble plassert i et militært kjøretøy og fikk hette over hodet, så han ikke skulle se hvor han ble kjørt. Inne i lageret foretok han kontrollen og ble kjørt tilbake igjen med hette over hodet.

Om sveitserne er paranoide eller bare føre var, kan diskuteres

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse