fbpx Travel høst for forbundsledelsen Hopp til hovedinnhold

Travel høst for forbundsledelsen

Forbundsleder Lisbeth Normann, og nestlederne Unni Hembre og Jan-Erik Nilsen fortsetter sin "landet-rundt"-reise utover høsten. I løpet av året skal de besøke alle fylkeskontorene, treffe tillitsvalgte, medlemmer og høyskolelektorer.

Forbundsleder Lisbeth Normann, og nestlederne Unni Hembre og Jan-Erik Nilsen fortsetter sin ”landet-rundt”-reise utover høsten. I løpet av året skal de besøke alle fylkeskontorene, treffe tillitsvalgte, medlemmer og høyskolelektorer.
Programmet er tett, og i løpet av september skal forbundsledelsen besøke Troms, Finnmark, Nordland, Sogn og Fjordane, og Sør Trøndelag. 

- Vi ser på god kommunikasjon mellom forbundsledelsen, fylkeslederne og sykepleierne som en nøkkel for å gjøre en best mulig jobb. Selv om vi har god oversikt over hva som skjer gjennom organisasjonsapparatet vårt, er nærkontakt med sykepleiernes virkelighet i fylkene viktig for arbeidet vårt i Oslo, sier Lisbeth Normann. 

Med god kunnskap om problemstillingene og utfordringene sykepleierne står overfor i de ulike fylkene og kommunene, vil NSF kunne bli en enda sterkere og mer slagkraftig organisasjon. Det er dessuten et mål at NSF skal bruke gode lokale løsninger som eksempler for å fremme innovasjon og politikkutvikling på et nasjonalt plan. 

- Erfaringene fra møtene i Østfold i vår er udelt positive. Diskusjonene var svært nyttige for oss, og at mer enn 100 sykepleiere møtte opp på medlemsmøtet, viser et tydelig engasjement for sakene vi jobber for. Engasjerte sykepleiere er NSFs store styrke, og jeg er optimistisk på hva vi kan få til med medlemmenes hjelp før neste landsmøte, mener forbundsleder Lisbeth Normann. 

Hovedsakene som blir diskutert på rundreisen omhandler blant annet likelønn, utdanning, kompetanse, rekruttering, arbeidsmiljø og kvalitet. 

- Vi trenger å se hva som rører seg i sykehus, kommuner og på høyskoler. Vi ønsker aktive medlemmer som tar del i helsedebatten. I tillegg vil vi gjerne identifisere talenter som jobber i de ulike virksomhetene som er villig til å stå frem med de gode og de mindre gode historiene i helsetjenesten, sier forbundsleder Lisbeth Normann. 

I september tar hun med seg forbundsstyret og fylkeslederne på studie- og arbeidsseminar til Finnmark. 

- I Finnmark skal vi ha dialogmøter, besøke høgskolen og planlegger også en tur til Sametinget. Alle som ønsker og har mulighet til å delta på møtene, håper jeg kommer, avslutter Normann.

Medlemsmøter i august:

26. aug: Tromsø
27.aug: Harstad
27.aug: Narvik
28.aug: Bodø
28 aug: Stokmarknes
29.aug: Brønnøysund

September:  Troms, Nordland, Finnmark og Sogn og Fjordane

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse