fbpx Kvinne siktet etter vold på helsestasjon i Trondheim Hopp til hovedinnhold

Kvinne siktet etter vold på helsestasjon i Trondheim

Bildet viser en helsestasjon i Trondheim, hvor to ansatte ble angrepet med en skarp gjenstand

Politiet vil be om at en kvinne i 40-årene blir varetektsfengslet etter at hun skal ha angrepet to ansatte ved Saupstad helsestasjon i Trondheim.

De to helseansatte ble sendt til St. Olavs hospital etter angrepet. De kom ikke alvorlig til skade. Torsdag kveld besluttet politiet at de vil be om at kvinnen i 40-årene blir fengslet.

– Den siktede kvinnen vil bli fremstilt for varetektsfengsling, sier jourhavende politiadvokat Silje Mebust ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Kvinnen er siktet for grov kroppsskade.

– Hun vil trolig bli fremstilt fredag eller lørdag. Jeg må komme tilbake til grunnlaget for fengslingen, sier Mebust.

Hun sier politiet enda ikke har kartlagt den mistenkte mannens rolle i saken. Voldshendelsen skjedde ved barne- og familiehelsetjenesten på Saupstad Helsestasjon.

– Politiet ser selvfølgelig veldig alvorlig på saken. Det var flere vitner til hendelsen, sier politiadvokat Inger-Johanne Grovassbakk i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Hun forteller videre at de ansatte ikke er livstruende skadd. De har blitt skadd av en skarp gjenstand, men politiet vil ikke fortelle hva slags gjenstand det er snakk om.

1 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Tutti-frutti

Sykepleier
5 måneder siden

Som sykepleier har jeg selv opplevd vold og trusler, både i psykiatrien og somatikken. Felles for disse episodene er at det aldri blir politianmeldt. Tvert imot har jeg opplevd at ledelsen forsøker å dysse ned slike episoder.

Jeg synes derfor det bare skulle mangle at politiet nå er på saken, og at dette blir fulgt opp av påtalemyndigheten

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse