fbpx Avisredaktør får toppjobb i Helse Nord Hopp til hovedinnhold

Avisredaktør får toppjobb i Helse Nord

Skjalg Fjellheim (55) er ansatt som ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Helse Nord. Han har siden 2015 vært politisk redaktør i Nordlys.

– Jeg er svært tilfreds med at Fjellheim har takket ja til denne stillingen. Han har over lang tid vært en av landets aller fremste politiske redaktører, med bred og dyp innsikt i samfunnsliv og politikk, både nasjonalt og regionalt. Dette er erfaringer som vi vil ha stor nytte av i arbeidet vi står midt i med utredning av funksjons- og oppgavedeling i Helse Nord, sier administrerende direktør Marit Lind i Helse Nord i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å jobbe for en fremtidsrettet og likeverdig helsetjeneste i Nord-Norge. Helse Nord står midt i et krevende arbeid med nødvendig omstilling. Det er i særklasse den viktigste organisasjonen i landsdelen, med et stort ansvar for tilbud som betyr mye for mennesker i hele Nord-Norge, sier Fjellheim i pressemeldingen.

Han fratrer umiddelbart som politisk redaktør i Nordlys.

– Det er vemodig. Men for meg er det nå riktig med et skifte når en ny og så interessant mulighet har dukket opp i min egen landsdel, sier Fjellheim.

Han begynner i den nye jobben før årsskiftet.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse