fbpx NRK: Helsetilsynet mener fremdeles at SAS-streiken ikke utgjør umiddelbar fare for liv og helse Hopp til hovedinnhold

NRK: Helsetilsynet mener fremdeles at SAS-streiken ikke utgjør umiddelbar fare for liv og helse

Bildet viser et SAS-fly i lufta
FORTSATT STREIK: Mandag er SAS-streiken inne i sitt 15. døgn. Illustrasjonsfoto: Olaf Schulz / Mostphotos

Helsetilsynet vurderer at det ikke er fare for liv og helse i helsetjenesten som følge av den pågående arbeidskonflikten i SAS i dag, melder NRK.

Statens helsetilsyn sier mandag at de følger fortløpende med på den pågående streiken blant SAS-pilotene når det gjelder forhold i helsetjenesten som kan medføre fare for liv og helse som følge av streiken, ifølge kanalen.

Helsetilsynet kom med samme vurdering i forrige uke.

Flere sykehus i Troms og Finnmark har meldt om utfordringer med bemanningen som følge av ansatte som ikke kommer seg nordover på grunn av streiken.

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.