fbpx Quiz: Har vi bihuler fra fødselen av? Hopp til hovedinnhold

Quiz: Har vi bihuler fra fødselen av?

MEDFØDT? Er du født med alt dette, tro? Illustrasjon: Hilde Rebård Evensen / Mostphotos

Klarer du alle spørsmålene i Sykepleiens uhøytidelige quiz denne gangen?

Vil du ha mer quiz?

Prøv deg på disse:

​​​​​

 

 

 

 

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.