fbpx Sylvia Brustad blir helsedirektør i Spekter Hopp til hovedinnhold

Sylvia Brustad blir helsedirektør i Spekter

Sylvia Brustad

Den tidligere helseministeren, Sylvia Brustad, blir helsedirektør i Spekter.

Tidligere Ap-statsråd og fylkesmann i Hedmark Sylvia Brustad er ansatt i en nyopprettet stilling som direktør i Spekter-Helse i Arbeidsgiverforeningen Spekter.

Viktig ressurs

– Med sin tunge politiske bakgrunn vil hun være en viktig ressurs i vårt arbeid med å videreutvikle Spekters posisjoner og engasjement særlig innen helsesektoren sammen med våre medlemsvirksomheter, sier administrerende direktør Anne-Kari Bratten i Spekter i en pressemelding.

- Offensiv arbeidsgiverorganisasjon

Brustad satt på Stortinget mellom 1989 og 2009 og har innehatt fire forskjellige statsrådsposter i perioden 1996–2009. Hun har vært barne- og familieminister, kommunalminister, helseminister og næringsminister.

– Fra mine ulike posisjoner og roller i norsk samfunnsliv har jeg opplevd Spekter som en svært kompetent, nytenkende og offensiv arbeidsgiverorganisasjon som organiserer medlemmer med et viktig samfunnsoppdrag, sier Brustad.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse