fbpx Studentenes årsmøte starter i dag Hopp til hovedinnhold

Studentenes årsmøte starter i dag

I fire dager skal rundt 100 studenter diskutere og legge planer for det neste året.

Studentenes årsmøte starter i dag på Klekken hotell utenfor Oslo. Avtroppende studentleder, Stian Aasoldsen, sier stemningen er god, selv om han er litt stresset.

På årets årsmøte er de to store debattsakene: "Hvordan få en aktiv studentorganisasjon på alle nivå" og "Utdanning i endring".

- Fredagen er viet til tema om å få en aktiv studentorganisasjon. Vi skal sammen legge planer for hvordan vi kan få opp aktivitetsnivået på lokalt plan, Sier Stian Aasoldsen.

På lørdagen er det "utdanning i endring" som skal debatteres.

Her kan du lese årsmøte-papirene og finne ut mer om programmet.

 

Ny ledelse

Det skal også velges ny leder- duo.

- Det er en kandidat til ledervervet og to kandidater til nestledervervet. Alle er dyktige kandidater, så det blir spennende, sier Aasoldsen.

- Hvordan har året vært som studentleder?

- Det har vært spennende. Mye jobbing og varierte oppgaver. Å være studentleder er en asymetrisk jobb, sier han og ler litt.

- Er det noe du er spesielt stolt over å ha fått til?

- Å jobbe med studentpolitikk er som å dytte store steiner opp en bratt og lang bakke over flere år. Vi har klart å dytte noen av steinene utenfor. Vi har fått ryddet litt opp. Det føles godt, sier han.


Psykiatri

Både Margrete Kanestad og Stian Aasoldsen er ferdig utdannet sykepleiere og skal ut i jobb. Men først skal de ta seg en velfortjent ferie.

- Jeg har fått jobb ved sykehuset i Telemark ved psykiatrisk avdeling. Margrete Kanestad flytter hjem til Narvik, sier han.

Her er oversikten over delegate. Sjekk hvem som representerer deg.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse