fbpx Se, de bygger! Hopp til hovedinnhold

Se, de bygger!

Universitetssykehuset i Nord-Norge tar reality-tv til nye høyder.

Universitetssykehuset i Nord-Norge bygger nytt, og det er gode muligheter for å følge prosessen tett:

Sykehuset har satt opp et kamera som live-filmer alt som skjer med bygget. Et annet web-kamera filmer samtidig utbyggingen av nytt pasienthotell.

Hvert tiende minutt

Grunnarbeidet startet i høst, flyttinger og ombygginger skal være ferdig 1. mai, og hele nybygget skal være ferdig til januar 2017.

Så, har du god tid og er over gjennomsnittet interessert i sykehusbygging kan du rigge deg til foran skjermen og se A-fløyen ved Universitetssykehuset i Nord- Norge bli til. Hvert tiende minutt tas det et nytt bilde, og seeren får panorama-oversikt over fløyen som bygges ut.

Har du dårlig tid, men likevel vil følge med, kan du speede opp utbyggingen ved å klikke på "timelapse", som setter sammen bildene til en rask film.

Klikk her for å se hvor langt de har kommet i utbyggingen: http://unn.a-floya.livecam360.net/


Tung overvåking


Nybygget er en forlengelse av dagens A-fløy, som vil bestå av seks nye etasjer. Deretter starter ombygging av eksisterende A-fløy og påbygging av en ekstra etasje i samme fløy, ifølge informasjon fra sykehuset.

Byggearbeidet gjennomføres for å gi pasientene i Nord-Norge et bedre tilbud innen intensiv og tung overvåking, avansert kreftkirurgi og spesialisert rehabilitering.

Les mer om byggeprosessen på www.unn.no/vi-bygger-nytt/category24913.html

 

 

 

Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse