fbpx Ingen streik ved Valnesfjord Helsesportsenter Hopp til hovedinnhold

Ingen streik ved Valnesfjord Helsesportsenter

Unio og Spekter kom sent mandag kveld til enighet om etablering av overenskomst ved Valnesfjord helsesportssenter.

- Unio har valgt å akseptere kretsmeklerens forslag til løsning. Vi har fått gjennomslag både når det gjelder forbedringer av lønnssystem, arbeidstid og forankring av de sosiale bestemmelser, sier Unios forhandlingsleder Eli Gunhild By.

- For Unio er det en seier at våre idrettspedagoger, fysio- og ergoterapeuter og sykepleiere ved Valnesfjord Helsesportssenter samlet sett ikke får dårligere vilkår enn det man hadde mens man var omfattet av avtaleverket i kommunal sektor, sier By, som er fornøyd med at streik ble unngått.

 

Les: Forbereder streik ved Valnesfjord Helsesportsenter

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse