fbpx Tore Bollingmo blir ny kommunikasjonssjef i NSF Hopp til hovedinnhold

Tore Bollingmo blir ny kommunikasjonssjef i NSF

bildet viser Tore Bollingmo
Foto: Kristin Henriksen

Norsk Sykepleierforbund får ny kommunikasjonssjef når Arvid Libak går av med pensjon den 1. mars. Tore Bollingmo gleder seg til å ta fatt på jobben.

Tore Bollingmo har jobbet som spesialrådgiver i Norsk Sykepleierforbund (NSF) de siste seks årene. Før det har han lang fartstid som journalist og redaktør. Han jobbet 18 år i Orkla Media/Amedia-konsernet i ulike stillinger før han gikk over til kommunikasjon i NSF. Sist som ansvarlig redaktør og daglig leder for Mediehuset dittOslo.

Han er utdannet journalist fra Norsk journalisthøgskole og har studert digital kommunikasjonsledelse og strategisk kommunikasjon ved BI sitt masterprogram.

– Gleder meg

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. NSF har mange utfordringer og er en viktig aktør i norsk samfunnsliv. Det er motiverende å få understøtte politisk ledelse i dette arbeidet, sier Tore Bollingmo.

Generalsekretær i Norsk Sykepleierforbund Olaug Flø Brekke er meget godt fornøyd med valget.

– Det var mange sterke kandidater, men Tore var med sin brede erfaring både fra NSF og ulike medier i Norge den klart beste kandidaten, sier hun i en pressemelding.

– Dyktig til å gjøre andre gode

Også forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund Lill Sverresdatter Larsen skryter av Bollingmo:

– Som nyvalgt leder av NSF var møtet med mediene et annerledes terreng. Tore har vært en betydningsfull veiviser for meg i dette landskapet. Han er god både som sparringpartner og til å utfordre, og dermed også dyktig til å gjøre andre gode. Akkurat en slik leder var det vi ønsket oss, sier hun.

Kilde: pressemelding fra Unio