fbpx Ny digital plattform for lhbtqi Hopp til hovedinnhold

Ny digital plattform for lhbtqi

Bildet viser en skjermdump av Them.

Them samler historier sett gjennom øynene til lhbtqi-miljøet (det vil si lesbiske, homofile, bifile, trans, queer og intersex).

Them fins på nett på them.us og kan følges på Facebook og Instagram.

Them er tilpasset generasjon Z. Dette er hva man kaller dem som er født etter 1995 og som fikk sosiale medier inn gjennom morsmelken. Bak Them står forlaget Condé Nast som blant annet utgir Vogue, Vanity Fair og GQ.

Hensikten med them skal få frem historier, mennesker og stemmer som skal begeistre og inspirere. Temaene på plattformen vil spenne fra popkultur og mote til politikk og nyheter.

Da Them ble lansert 26. oktober, publiserte plattformen også en kampanje mot mobbing. Them har i samarbeid med Narrative4, som jobber for å skape en bedre verden gjennom å dele historier, spurt queers som har blitt mobbet om å snakke med queers som har vært mobbere. Det har resultert i serien What Happened when Queer Victims of Bullying Sat Down With Former Bullies.

Ifølge publikasjonen Blikk er det en serie med åpenhjertig dialog som utforsker de langsiktige effektene av mobbing, som depresjon, selvforakt og hat, samt selvjustis innad i lhbtqi-miljøet.

Kilde: Condé Nast, Blikk

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse