fbpx Sykehus til salgs Hopp til hovedinnhold

Sykehus til salgs

For 256 millioner kroner kan Sykehuset Østfold bli ditt.

Hvis du synes prisen er i stiveste laget, skal Sykehuset Østfold også selge eiedommen på Veum. Den koster "bare" 70 millioner.

 

Nytt sykehus

For å få solgt eiendommene har Sykehuset en helsides annonse i Dagens Næringsliv i dag. Pengene fra salget skal være med på å finansiere det nye østfoldsykehuset på Kalnes, som skal stå ferdig i 2015.

- Både Cicignon og Veum er attraktive områder for boliger, og bør derfor være interessante for mange eiendomsutviklere, sier prosjektdirektør Tore Dag Olsen i Sykehuset Østfold i en pressemelding.

 

Stor interesse

- Har dere fått respons?

- Ja. Vi har jobbet med prospektet i et halvt års tid. Før eiendommene ble lagt for salg hadde vi mellom 10- 20 interessenter. Etter at salget ble offisielt, har det kommet 10-12 flere på lista, sier Jon Petter Larsen i DNB Næringsmegling as til Sykepleien.

 

Uvanlig kost

Å selge sykehus til flere hundre millioner kroner er ikke noe Larsen driver med hver dag.

- Vi selger mye eiendom, men dette er store eiendommer. Det er ikke så mange store entrepenører som kan håndtere så store prosjekt. Det kan være at flere slår seg sammen, sier han.

- Hva kan kjøpere gjøre med tomtene?

- Høyst sannsynlig vil det bli bygget boliger. Det er i tråd med Fredrikstads boligprogram, sier Larsen.


Midt i byen

Sykehuset på Cicignon i Fredrikstad ligger i Fredrikstad sentrum.

- Vi mener at Cicignon er velegnet for sentrumsnær boligbebyggelse, noe også kommunen har gitt signaler om, sier Tore Dag Olsen i en pressemelding.

St. Joseph, som er en del av bygningskomplekset på Cicignon, Fredrikstad, holdes utenfor salgsprosessen. Denne bygningen beholdes av Sykehuset Østfold for å huse det

SELGES: Cicignon kan bli ditt for 256 millioner.

distriktspsykiatriske tilbudet i Fredrikstad-området.

 

Veum egnet for barnefamilier

Sykehusområdet på Veum egner seg best til boligbebyggelse for barnefamilier. Det er foreslått hovedsakelig å bygge rekkehus og eneboliger.

- Veum er 10 minutter unna både Fredrikstad sentrum og E6 med bil. Og til det nye sykehuset på Kalnes tar det for eksempel kun 15 - 20 minutter med bil, sier Olsen.

SELGES: Veum kan bli ditt for 70 millioner.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse