fbpx VG: Drapsoffer i Nes var sykepleier Hopp til hovedinnhold

VG: Drapsoffer i Nes var sykepleier

Politiet har åpnet drapsetterforskning etter at fire personer ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike tirsdag

Den yngste datteren i drapssaken i Nes på Romerike var utdannet sykepleier, skriver VG.

Politiet åpnet tirsdag drapsetterforskning etter at fire mennesker ble funnet døde i et bolighus i Skogbygda i Nes på Romerike. De drepte var to kvinner og et barn. Den antatte gjerningsmannen er deres far og bestefar.

Politiet opplyser at den antatte gjerningsmannen selv ringte inn til politiet og varslet at han hadde drept sine to døtre og barnebarn. Han sa også at han ville ta sitt eget liv. Alle fire var døde da politiet kom til stedet.

Onsdag kveld skriver VG at den yngste datteren på 24 år var utdannet sykepleier. Hun skal ha bodd i barndomshjemmet, melder avisen.

– Hun var en supersøt jente, omgjengelig og veldig hjelpsom, sier en bekjent av 24-åringen til VG.

Den eldste datteren var utdannet politi og jobbet ved Eidsvoll politistasjon. I fjor ble hun mamma for første gang – til babyen som ble drept, skriver VG.

Nå skal politiet se på om det er noe som helst av historikk, fysisk eller psykisk helse eller annen informasjon som kan være med på å belyse saken.

– Ut fra det jeg kjenner til nå, er det ikke noe kjent historikk som skal kunne forklare dette, sier politiinspektør Grete Metlid i Oslo politidistrikt.

Hun sier politiet blant annet gjennom avhør forsøker å danne seg et bilde av hvordan den antatte gjerningsmannen var i dagene før drapene og om det er noe som kan belyse hva som har vært utløsende faktorer – eller et eventuelt motiv.

– En alvorlig og en ufattelig trist sak, sier Metlid.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse