fbpx Over 400 døde av covid-19 Hopp til hovedinnhold

Over 400 døde av covid-19

Sju nye dødsfall er registrert av Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Norge har nå 402 døde av eller med covid-19.

Ifølge FHI var 108 av de døde over 90 år, mens 149 var mellom 80 og 89 år. Tre personer under 40 år har dødd med covid-19. Av de døde er 210 menn og 192 kvinner.

I infografikken over kan du bla deg gjennom noe av statistikken som legges ut av Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet daglig. Smittetallene oppdateres ca. kl. 10. De øvrige tallene oppdateres ca. kl. 14 hver dag, eller når myndighetene publiserer tallene. Tallene oppdateres ikke i helgene.

Vil du se originaltallene, klikker du på kildehenvisningene i infografikken.

* Hvert smittetilfelle er ikke nødvendigvis en ny unik person: – En ny test på en person defineres som en test utført minst 7 dager etter forrige test av samme person. Dersom personen testes på nytt etter sju dager, telles personen på nytt, skriver FHI på sine hjemmesider. 

 

 

Oppdaterte tall for 16.12. kl. 13.30

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.