fbpx Temakveld om håp, informasjon og sykepleie Hopp til hovedinnhold

Temakveld om håp, informasjon og sykepleie

foto: Mona Moe Machava og Guro Skjelderup

Hva med håpet i informasjonens tidsalder? Sykepleien inviterer til temakveld på Kulturhuset i Oslo 22. januar

 

Program:

Innledning av temaredaktør Liv Bjørnhaug Johansen etterfølges av panelsamtale ledet av Barth Tholens, ansvarlig redaktør i Sykepleien.I panelet sitter Astrid Rønsen, Hospiceforum Norge, Vibeke Lohne, Oslomet, Mildrid H. Sundbø, Rådet for sykepleieetikk og Kreftforeningen

Kulturhuset, Youngs gate 6 Oslo 22. januar kl 18.30.

Gratis inngang. Vel møtt!

https://kulturhusetioslo.no/

https://www.facebook.com/events/549252102522853/

Har du ikke anledning til å komme? Samtalen vil bli publisert som podcast fredag 24. januar. 

OSLO 1972: Streik blir den ventede sykepleier-reaksjon på statsminister Trygve Brattclis tilbud til Sykepleieraksjonen 1972. Han vil ikke imøtekomme sykepleiernes krav om tre lønnsklassers opprykk, men vil bl. a. foreslå skattepolitiske tiltak. Her aksjonskomiteen f.v. Anne-Lise Bergenheim, Bjørg Wendelborg, Aud Vinje, Christine Thorstensen, Eva Heyerdahl og Anne-Marie Grøygaard, som holder uravsteming pr. telefon til landets sykehus. det er ventet at de ikke vil godta dette. Foto: Vidar Knai / NTB / Scanpi

Sykepleiens historiske arkiv

Sykepleien har dekket sykepleiernes hverdag helt siden 1912.

Finn ditt gullkorn blant 90 000 sider.