fbpx Vil heve aldersgrensen Hopp til hovedinnhold

Vil heve aldersgrensen

Byrådet i Bergen skal neste uke svare på et forslag fra regjeringen om å heve aldersgrensen for helsepersonells autorisasjon fra 75 til 80 år.

Helsebyråden anbefaler å støtte forslaget, som innebærer at ordningen med adgang til å søke om lisens for helsepersonell over 75 år, videreføres for helsepersonell over 80 år som ønsker å fortsette å drive pasientrettet virksomhet. Det blir en overgangsordning for helsepersonell som er mellom 75 og 80 år når ny aldersgrense innføres.

Legene er den gruppen helsepersonell som i klart størst omfang søker om lisens etter fylte 75 år, men endringen av aldersgrense er ikke begrenset til leger og omfatter alt helsepersonell der det er krav om lisens.

Les dokumentene i saken 

 

Les: Vil heve aldersgrensen til 80 år

0 Kommentarer

Annonse
Annonse