fbpx Bent Høie ny helseleder Hopp til hovedinnhold

Bent Høie ny helseleder

Bent Høie (H) er ny leder av Stortingets helse- og omsorgskomite. Komiteen har totalt 14 medlemmer.

Komiteens arbeidsområder er helsetjenester, pleie- og omsorgstjenester, folkehelsearbeid, rusmiddelpolitikk og legemidler.

- Den største utfordringen framover blir arbeidet med samhandlingsreformen. Utfordringen blir å etablere en god nok helsetjeneste i kommunehelsetjenesten, som vil gi brukerne et bedre tilbud enn dagens sykehus kan gi. Det handler mye om å få sykepleiere, leger og annet helsepersonell som fysioterapeuter og andre til å jobbe i kommunene, sier komiteleder Bent Høie.

 

Komiteens medlemmer

Leder er Bent Høie (H), første nestleder er Kjersti Toppe (Sp) og andre nestleder er Tore Hagebakken (A). I tillegg sitter følgende medlemmer i komiteen: Jorodd Asphjell (A), Laila Dåvøy (KrF), Jon Jæger Gåsvatn (FrP), Geir-Kjetil Hansen (SV), Are Helseth (A), Kari Kjønaas Kjos (FrP), Tove Karoline Knutsen (A), Sonja Mandt-Bartholsen (A), Per Arne Olsen (FrP), Wenche Olsen (A), Sonja Irene Sjøli (H) og Erna Solberg (H).

Stortingets helse- og omsorgskomite har 14 medlemmer.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse