fbpx Hva er ICN? Hopp til hovedinnhold

Hva er ICN?

129 land og 2 millioner sykepleiere er medlemmer i International Council of Nurses (ICN)

International Council of Nurses (ICN) er en verdensomspennende organisasjon med sykepleiere i 129 land som medlemmer. ICN ble opprettet i 1899. Hvert land kan være medlem med én sykepleierorganisasjon. Norsk sykepleierforbund  representerer norske sykepleie.

Arbeidet til ICN

ICN har utviklet et etisk regelverk for utøvelse av sykepleie. Organisasjonen er spesielt opptatt av faglige spørsmål innen sykepleie praksis, lovverk som regulerer sykepleie og sykepleieres sosioøkonomiske velferd.

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse