fbpx Første gang i Afrika Hopp til hovedinnhold

Første gang i Afrika

Hvert fjerde år arrangerer ICN sin hovedkonferanse. I år går konferansen av stabelen mellom 27. juni og 4. juli i Durban, Sør Afrika.

Det første gang konferansen arrangeres på det afrikanske kontinentet. Tittelen på årets konferanse erklærer at sykepleiere på verdensbasis leder endringsprosesser som bidrar til bedre helse i befolkningen.

 

Viktige tema

Avtroppende president Hiroko Miami og generalsekretær David Benton uttaler at sykepleiere møter mange utfordringer på grunn av økonomisk og politisk ustabilitet og vold, nye pandemier, flere eldre med flere lidelser, lave lønninger og høy arbeidsbelastning. Konferansen tar opp disse temaene gjennom foredrag og i ulike diskusjonsfora. Et av målene er at deltakerne deler erfaringer med utøvelse av sykepleie i ulike lands helsesystemer og lærer av hverandre. Sykepleien er tilstede og vil daglig rapportere fra konferansen.

 

0 Kommentarer

Annonse
Annonse