fbpx Årets helseleder Hopp til hovedinnhold

Årets helseleder

Administrerende direktør Stein Kinserdal ved Sykehuset i Vestfold (SiV) fikk i dag helselederprisen for 2012.

Den prestisjefylte prisen ble delt ut på lederkonferansen til Norsk sykehus- og helsetjenesteforening (NSH), og går til en leder, lederteam eller institusjon som en anerkjennelse for god ledelse i norsk helsetjeneste.

I nominasjonen til prisen skrives det blant annet om Stein Kinserdal:

"Kinserdal begynte i sin stilling som administrerende direktør ved SiV januar 2007. Han overtok da ansvaret for en organisasjon med dårlig omdømme, frustrerte ansatte, rådville ledere og 140 mill i underskudd. Gjennom systematisk arbeid med hovedfokus på ledelse, ledsaget av humor og raushet, har Kinserdal fremskaffet en arbeidsplass som ansatte og ledere er stolte av å være en del av.

Hans strategi for å snu organisasjonen har vært bevisst arbeid med å gi organisasjonens ledere, ansatte og tillitsvalgte en felles oppfatning av lederrollen. Delegasjon av myndighet og forståelsen av delegeringens muligheter og ansvar har vært sentralt i dette arbeid.

Dette skjer samtidig som at ventetiden aldri har vært kortere, fristbrudd er så godt som fraværende, antallet døgn pasienter har ligget på korridor har aldri vært lavere og forskningsaktiviteten har økt."

0 Kommentarer

Innsendte kommentarer kvalitetssikres før publisering. Kvalitetssikringen skjer i vanlig arbeidstid.

Ledige stillinger

Alle ledige stillinger
Kjøp annonse
Annonse
Annonse