Koordinator/rådgiver
Koordinator/rådgiver for sykepleiefaglige forskningsaktiviteter ved Norsk senter for hodepineforskning.
Om stillingen
Vil du å være med på å etablere og utvikle et nytt nasjonalt forskingssenter som skal bidra til ny og bedre behandling av hodepinesykdommer? Senteret søker etter en koordinator/rådgiver for sykepleiefaglige aktiviteter i 100 % fast stilling.
Det nyopprettede senteret er nå i en fase hvor vi skal bygge det opp og sette sammen et best mulig team for å nå våre visjoner innen hodepineforskning. Vi har behov for en koordinator/rådgiver som er autorisert sykepleier og har erfaring fra større kliniske studier, og som har gode evner til å bygge relasjoner.
Som koordinator/rådgiver vil du være direkte involvert i gjennomføringen av forskningsstudiene i Trondheim, og jobbe med rekruttering og oppfølging av studiepasienter. Videre skal du koordinere samarbeidet med de andre deltagende sykehusene i Norge.
Om senteret
Norsk senter for hodepineforskning åpner 01.08.2022 og skal drive banebrytende forskning på hodepinesykdommer. Hodepine og migrene er blant de vanligste nevrologiske sykdommene, og utgjør betydelige kostnader for samfunnet og en stor belastning for de som rammes.
Det nye senteret skal drive internasjonalt ledende kliniske behandlingsstudier, oppbygging av databaser og maskinlæringsprosjekter, samt innovasjon som skal bidra til at pasientene får den nyeste og beste behandlingen.
Senteret vil samle de ledende fagmiljøene på hodepinesykdommer nasjonalt, som sammen skal frembringe ny kunnskap som ikke ville vært mulig uten samarbeid på tvers av fagområder. Senteret skal også være en ettertraktet samarbeidspartner internasjonalt.
Fremtredende partnere fra hele landet, bestående av forskningsorganisasjoner, sykehus, næringsliv og brukerorganisasjoner, vil delta i senteret. NTNU er vertsinstitusjon for senteret, som er organisert under Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap (INB) ved Fakultet for medisin og helsevitenskap.
Senteret har finansiering for åtte år, og er delvis finansiert av Norges forskningsråd som et Forskningssenter for klinisk behandling. I tillegg bidrar deltakende universiteter og sykehus i Norge med halvparten av finansieringen.
Arbeidsoppgaver
- Rekruttering og oppfølging av studiepasienter
- Koordinere og følge opp praktisk gjennomføring på de andre deltagende sykehusene
- Sørge for fordeling av pasienter mellom sykehusene
- Samkjøring av ulike undersøkelser i studiesammenheng
- Distribusjon av studiemateriell til de andre deltakende sentre
- Opplæring av sykepleiere og organisering av Trial Master Files og Investigator Site Files
- Koordinering opp mot Klinforsk (dataverktøy og ansvar for webCRF)
Kvalifikasjonskrav
- Autorisert sykepleier
- Erfaring fra tilsvarende stilling, med for eksempel pasientstudier eller andre kliniske studier
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Ønskede kvalifikasjoner
Det er en fordel om du har
- egen forskningserfaring
- erfaring fra prosjektarbeid
- relevant mastergrad
Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som
- har god beslutnings- og gjennomføringsevne
- har gode samarbeidsegenskaper og evne til relasjonsbygging
- arbeider selvstendig og målrettet med stor arbeidskapasitet
- tar initiativ, ser muligheter og er uredd i møte med nye utfordringer
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
- Gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
- ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
I stillingen som rådgiver kode 1434 vil du normalt lønnes fra brutto kr 516 100 til kr. 594 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis. Noe reisevirksomhet må påregnes.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- navn og adresse til tre relevante referanser
Generell informasjon
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har anmodet om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med kontorsjef ved Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap Torill Naavik tlf 95910637. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med HR rådgiver Hege Tverå Nilsson, e-post: hege.tvera.nilsson@ntnu.no
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no.
NTNU - kunnskap for en bedre verden.
Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
Fakultet for medisin og helsevitenskap.
Fakultet for medisin og helsevitenskap (MH) er et av NTNUs største fakultet med ca. 1800 ansatte fordelt på 1300 årsverk. Fakultetets hovedvirksomhet er utdanning og forskningsvirksomhet, i tett integrasjon med St. Olavs hospital.