fbpx Les bladet på nettbrett/mobil | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Les bladet på nettbrett/mobil

Bildet viser Sykepleien på ipad

Sykepleiens utgave for nettbrett og mobil er tilgjengelig i appen samtidig som papirutgaven utgis. For tiden legges det ut en pdf av papirutgaven.

I appen finner du også et arkiv over alle bladutgivelser og temautgivelser fra 2013. Du får også nyheter og andre artikler i appen som publiseres på sykepleien.no.

 

Slik kommer du i gang om du har iPad eller annen mobil enn Android:

Har du iPad eller mobil (ikke Android), går du inn i App Store og søker etter «Sykepleien». Her kan du laste ned applikasjonen gratis.

Klikk her for å laste ned appen

(https://itunes.apple.com/no/app/sykepleien/id705832805?mt=8)

 

Slik kommer du i gang om du har Android:

Har du en Android (nettbrett eller mobil), går du til Google Play og søker etter «Sykepleien». 

Klikk her for å laste ned appen   

(play.google.com/store/apps/details?id=no.nsf.sykepleien)

[[{"fid":"29576","view_mode":"full_text_width","fields":{"format":"full_text_width","field_image_caption[und][0][value]":"","field_image_caption[und][0][format]":"caption","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_image_byline[und][0][value]":"","field_image_archive[und]":"","field_image_photographer[und][0][value]":""},"type":"media","link_text":null,"field_deltas":{"1":{"format":"full_text_width","field_image_caption[und][0][value]":"","field_image_caption[und][0][format]":"caption","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_image_byline[und][0][value]":"","field_image_archive[und]":"","field_image_photographer[und][0][value]":""}},"attributes":{"height":"356","width":"650","class":"media-element file-full-text-width","data-delta":"1"}}]]

 

Fra 2014 til høsten 2016 ble hver utgave skreddersydd med interaktive elementer. Her finner du bl.a. bildeserier, videoer, lyd og lenker til ekstra lesestoff. Alle Sykepleiens utgaver, fra og med 2013, er å finne i appen.