fbpx SESAM-festivalen 2021 | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

SESAM-festivalen 2021

Velkommen til Norges største festival om - og for - eldre! 

SESAM-konferansen 26. og 27. mai 2021

Den årlige konferansen i eldremedisin er en møteplass for utvikling av faglige nettverk, og en mulighet til å skape bedre samhandling. Målet med konferansen er å formidle ny kunnskap innen klinikk og forskning, og å gi inspirasjon til arbeidet med eldres helse i alle deler av helsetjenesten. 

Eldremedisin er sammensatt og må ses i et helhetlig perspektiv.  Derfor har programmet stor bredde og søker både å gi faglig oversikt og presentere konkrete erfaringer fra vår helseregion, men også fra forskning- og utviklingsarbeid. 

Festivalen har arrangementer for helsepersonell, forskere, politikere og samfunnsengasjerte personer – sammen åpner vi opp for en bedre alderdom!

Se programmet