fbpx Rus- og helsekonferansen | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Rus- og helsekonferansen

Velkommen til Rus- og helsekonferansen i digital versjon. Vi ser frem til å møte deg der du er!

Årets konferanse blir digital, og gratis for alle deltakere. 

Temaene for konferansen vil rette seg mot den det gjelder. Vår intensjon er å fokusere på at mange har en god helse og lever meningsfulle liv selv med rusutfordringer i hverdagen. Vi ønsker at formidlingene skal synliggjøre noe av det mangfoldet vi står i innenfor områdene helse og rusfeltet i den virkelighet vi lever i.

Konferansen arrangeres av Norsk Sykepleierforbund, NSFs faggruppe for sykepleiere innen psykisk helse og rus (SPoR) og SPoR Nord- og Sør Trøndelag i samarbeid med bruker og pårørendeorganisasjonen A-LARM og Kompetansesenter rus - Midt-Norge (KoRus-Midt)

Velkommen til en spennende faglig dag!

Vi gleder oss! Det vil vi gjerne at du også skal gjøre!

Program:https://www.nsf.no/sites/default/files/attachments/2020-12/program-ruskonferansen-2021.pdf