fbpx Sykepleier / Vernepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier / Vernepleier

Vil du bli vår nye kollega?

Post 1 er en allmenpsykiatrisk 7-døgnspost på Haldenklinikken og har 18 sengeplasser. Her tilbyr vi behandling og rehabilitering av ulike områder som psykoselidelser, angst, depresjon, personlighetsproblematikk, kriser og  traumer. Seksjonen har også 6 plasser for medikamentfritt tilbud. Post 1 har ansvaret for ø-hjelpsforløpet på DPS nivå. I tillegg består DPS Halden - Sarpsborg av 2 almenpoliklinikker, Psykiatrisk forløpspoliklinikk og Enhet for spiseforstyrrelser. Det er også et lokalt akutteam på Haldenklinikken dagtid. Vi har et godt tverrfaglig arbeidsmiljø og hos oss jobber det sykepleiere/vernepleiere, helsefagarbeider, psykolog, lege, psykomotorisk fysioterapeut, sosionomer.  

Vi får ledig en fast 100 % stilling i turnus for sykepleier/vernepleier, og ønsker oss en ny kollega til et aktivt og engasjert arbeidsmiljø. 

Arbeidsoppgaver

 • Primærkontaktoppgaver
 • Miljøterapeutiske oppgaver
 • Tverrfaglig samarbeid i seksjonen 
 • Samarbeid med kommunehelsetjeneste og andre samarbeidspartnere
 • Pårørendearbeid
 • Medisinansvar og ansvarsvakter i seksjonen 

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier
 • Ønskelig med erfaring fra psykisk helse
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Kunne arbeide selvstendig
 • Gode kommunikasjonsferdigheter
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Et godt og sosialt arbeidsmiljø
 • Vi har fleksibel arbeidsplan
 • Gode muligheter for faglig oppdatering
 • En felles årlig DPS fagdag
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom KLP
 • Sykehuset Østfolds div. velferdsordninger

                                                                                            

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV, og til lønnsfastsettelse. Vi gjør oppmerksom på at alt arbeid fra fylte 18 år er relevant ved ansiennitetsberegning.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Kontaktinformasjon

Lars Fredrik Wallin

Seksjonsleder

Telefon:+4790847617

Ine Malen Fredriksen

Stedfortreder

Telefon:+4769865804


Om arbeidsgiveren

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 


 

Annonse
Annonse