fbpx Sykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier

Vil du jobbe med pasientbehandling innen gastrokirurgi og urologi, i et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø? Da er det DEG vi er på utkikk etter.
 

Vi søker sykepleier til 100 % fast stilling. Ved intern ansettelse i fast stilling, vil det bli ledig vikariat. Vikariatet vil ha varighet på 1 år, med mulighet for forlengelse. Ønskelig med oppstart snarlig, eller etter avtale. 
 

Gastrokirurgisk og urologisk sengepost på Rikshospitalet er en spennende sengepost å jobbe på. Her har vi til sammen 28 senger og to ulike pasientgrupper. Gastrokirurgi med pasienter som har sykdom (primært cancer) i lever, galle og pancreas, og urologi med pasienter som har sykdommer/skader i urinveiene. Begge pasientgruppene behandles med avansert kirurgi, og kommer tidlig tilbake til sengepost postoperativt. Dette krever overvåking og tett oppfølging av pasientene i den postoperative fasen. Som sykepleier får du opplæring i begge pasientgruppene, noe som gjør arbeidsoppgavene både utfordrende og varierte. Det utøves mange tekniske prosedyrer, mye legemiddelhåndtering og det kliniske blikket utvikles raskt. Læringskurven er bratt og sykepleien holder et høyt faglig nivå. Vi har hovedsakelig planlagte innleggelser som gjør aktiviteten vår forutsigbar. 
 

Som nyansatt sykepleier hos oss, begynner du i et kompetanseprogram som sikrer god opplæring og oppfølging. Vi er opptatt av faglig kompetanseheving og det finnes en rekke personlige utviklingsmuligheter. Blant annet teamlederfunksjon, prepol-sykepleier eller muligheten til å bli ressursperson innenfor ditt interesseområde. Våre kirurger har stadig pågående forskningsstudier, så alle sykepleierne på sengepost deltar i ulik grad av utviklingen av morgendagens behandling. Men vi har også egne forskningssykepleiere. Vi er veiledere for sykepleierstudenter i praksis, så vi er vant med å veilede både studenter og nyansatte.
 

Hos oss er tverrfaglig samarbeid svært viktig. Leger og sykepleiere jobber tett sammen, og fysioterapeuter, ernæringsfysiologer, uroterapeuter og psykiatrisk sykepleier er eksempler på andre viktige samarbeidspartnere i hverdagen. I tillegg har vi egen stomisykepleier og egne kreftsykepleiere som har sine ansvarsområder. Vi er et stort team som sammen sørger for at pasientene våre får riktig og god behandling.

Vi har både travle og rolige dager. Men arbeidsmiljøet og stemningen på jobb er god, uansett aktivitetsnivå. Her jobber damer og menn i alle aldre, med ulik kompetanse og interesseområder. I tillegg til det faglige engasjementet er det stort fokus på det sosiale, både på og utenfor jobb. Vi stiller årlig med lag til Holmenkollstafetten og det arrangeres jevnlig ulike sosiale sammenkomster/aktiviteter. Vi er ny på Instagram, følg oss gjerne på www.instagram.com/gastrouro.
 

Så hvis dette høres ut som et sted for deg, håper vi at akkurat DU søker. 

Klinikk for Hode, hals og rekonstruktiv kirurgi ble 6. april i år slått sammen med Klinikk for kirurgi, inflammasjonsmedisin og transplantasjon. Det nye klinikknavnet er Klinikk for kirurgi og spesialisert medisin

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

 • Preoperative forberedelser av operasjonspasienter
 • Postoperativ oppfølging og overvåking
 • Oppfølging av NEWS 
 • Mange og varierte prosedyrer
 • Medikamenthåndtering
 • Bruk av medisinsk teknisk utstyr
 • Oppfølging av utrednings- og kontrollpasienter.
 • Mottak av nye pasienter.
 • Tverrfaglig samarbeid med andre profesjoner
 • Veiledning av studenter

Kvalifikasjoner

 • Sykepleier med norsk autorisasjon
 • Sykepleiere med erfaring/praksis fra kirurgisk sykepleie, fortrinnsvis innenfor gastrokirurgi og urologi.
 • Nyutdannede sykepleiere som har et ønske om å bli gode klinikere

Personlige egenskaper

 • Like utfordringer
 • Ansvarsbevisst
 • Evne til å planlegge og prioritere
 • Lærevillig, med ønske om å bli en god sykepleier
 • Løsningsorientert
 • Gode samarbeidsevner.
 • Positiv innstilling og godt humør.

Vi tilbyr

 • Utfordrende og varierte oppgaver, med høyt faglig nivå.
 • Spennende prosedyrer.
 • Trivelige kollegaer og et sosialt arbeidsmiljø.
 • Grunnbemanning med stor tetthet av sykepleiere
 • Opplæringsprogram
 • Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst.
 • 35,5 t/uke, med arbeid p.t. hver 3 helg.
 • Ulike velferdstiltak som bedriftskor og bedriftsidrettslag

Kontaktinformasjon

Helene Tønset
Enhetsleder
Telefon:+47 230 70 701

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Annonse
Annonse