fbpx Rådgiver ved fylkeskontoret i NSF Rogaland | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Rådgiver ved fylkeskontoret i NSF Rogaland

Norsk Sykepleierforbund (NSF) er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon for autoriserte sykepleiere, jordmødre og sykepleierstudenter. Forbundet ivaretar sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår, samt faglige og helsepolitiske interesser. Vi er Norges fjerde største fagforbund med nesten 130 0000 medlemmer og et velutviklet organisasjonsapparat. 

NSF har høy anseelse i samfunnet og vokser jevnt i medlemsmasse. Vi jobber for våre medlemmer og tillitsvalgte, og det er høyt ambisjonsnivå i organisasjonen med god resultatoppnåelse.

Fylkeskontoret i Rogaland har ca. 10 000 medlemmer. Fylkesorganisasjonen har to politisk valgte ledere og fire ansatte. I tillegg har kontoret en administrativ leder som også har ansvaret for NSF Vestland. Fylkeskontoret holder til i trivelige og moderne lokaler i Stavanger sentrum.

Vi søker nå en ny kollega som ser mulighet for å bygge erfaring og kompetanse i et vikariat som rådgiver hos oss ut 2025.

Rådgivere i NSF har en variert arbeidshverdag, og hovedoppgavene og ansvaret i stillingen innebærer:

 • Saksbehandling og rådgivning til medlemmer og tillitsvalgte, særlig innenfor arbeidstid og det arbeidsrettslige området.
 • Ansvarlig for oppfølging og praktisk gjennomføring av ulike arrangementer og aktiviteter som følger fylkeskontorets handlingsplan.
 • Administrative oppgaver på fylkeskontoret.

Du vil daglig ha kontakt med medlemmer og tillitsvalgte, hvor mange av henvendelsen kommer via telefon og vårt digitale saksbehandlingssystem. Som rådgiver bidrar du til å understøtte vår politiske ledelse i fylket, samt noe mediearbeid på våre nettsider og sosiale medier.

Vi søker en autorisert sykepleier med følgende kvalifikasjoner, erfaring og personlige egenskaper:  

 • Høyere utdanning innenfor fagfelt som arbeidsrett eller forvaltningsrett er ønskelig. Realkompetanse kan kompensere for formell utdannelse.
 • Erfaring fra saksbehandling og veiledning, særlig innenfor arbeidsrettslige problemstillinger som arbeidstid og turnus knyttet til lov- og avtaleverk.
 • Gode IT-kunnskaper og systemforståelse.
 • Kommunikasjonsferdigheter med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.
 • Evne å arbeide med flere pågående arbeidsprosesser, være fleksibel, serviceinnstilt og ha stor arbeidskapasitet.

For å lykkes mener vi at erfaring som tillitsvalgt og/eller fra arbeid i medlemsorganisasjoner vil være en stor fordel. Du trives også med administrative arbeidsoppgaver, og har gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. 

Vi tilbyr deg muligheten til en engasjerende jobb i et aktivt arbeidsmiljø. Ansatte i NSF har også:

 • tariffavtale
 • konkurransedyktig lønn etter avtale
 • pensjonsordning i KLP
 • reise- ulykkes og gruppelivsforsikring
 • fleksibel arbeidstidsordning, mulighet for hjemmekontoravtale og gode velferdsordninger

Ta gjerne kontakt med administrativ leder Marita Hilleren på telefon 913 61 633 eller epost marita.hilleren@nsf.no ved spørsmål om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt.  

Søknad sendes inn til vår elektroniske søkeløsning, se lenken øverst på siden.  

Arbeidssted

Løkkeveien 10 
4008 Stavanger 
 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Norsk Sykepleierforbund

Norsk Sykepleierforbund (NSF) er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon for autoriserte sykepleiere, jordmødre og sykepleierstudenter. Vi er Norges fjerde største fagforbund med nesten 130.000 medlemmer. Det å ivareta sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår, samt faglige og helsepolitiske interesser er våre viktigste oppgaver.
 

NSF har høy etisk bevissthet i hele organisasjonen. Vi mener at et godt arbeidsmiljø også er preget av mangfold, og at medarbeidere med ulike fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiv vil bidra positivt i vårt arbeid for medlemmene. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Du er også velkommen til å søke uten å kunne vise til en sammenhengende yrkeskarriere. Lokalene våre er universelt utformet, og vi legger til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

I NSF skal alle trives på sin arbeidsplass. Vi har alle et felles ansvar, men spesielt for lederne er dette en viktig oppgave. I hverdagen betyr dette mye for trygghet, samarbeid og utvikling og vi tror at folk som har det bra leverer de beste resultatene.
 


 

Annonse
Annonse