fbpx Aleris Agder søker anestesisykepleier i fast stilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Aleris Agder søker anestesisykepleier i fast stilling

Aleris Agder i Lillesand holder til i moderne og funksjonelle lokaler, hvor pasientene skal føle seg i sentrum. Vi har tre operasjonsstuer og utfører operasjoner innenfor ortopedi, Øre-nese-hals og plastikkirurgi.

Vi i Aleris har et spennende fagmiljø med et svært kompetent og tverrfaglig team. Helsepersonellet som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus. Som anestesisykepleier  hos oss arbeider du meget selvstendig, men med god støtte. Du må like å ta ansvar for å drifte den stue du arbeider på og skape et godt arbeidsmiljø sammen med et erfarent team på operasjonsstuen. Virksomheten er godt strukturert og du har forutsigbare dager.

Vi søker etter deg som har lyst til å bidra i et entusiastisk og profesjonelt team, hvor pasienten skal føle seg ivaretatt på beste måte og hvor de ansatte skal ha en utfordrende og gøyal arbeidshverdag. Du må være faglig meget trygg, like et høyt arbeidstempo og kommunisere med pasienter og kolleger på en måte som inngir tillitt og ivaretar vårt gode arbeidsmiljø.  
 

Kvalifikasjoner
• Spesialistutdanning som anestesisykepleier
• Bred erfaring innenfor anestesisykepleie
• God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne


Personlige egenskaper
• Gode samarbeidsevner
• Selvstendig og fleksibel
• Faglig trygg og engasjert
• Høy grad av serviceinnstilling


Vi tilbyr
• Konkurransedyktige betingelser med lønn etter avtale
• Gode forsikringsordninger
• Dagturnus og fri i helger og høytider
• Faglig dyktige og hyggelige kolleger
• Stillingsbrøk kan diskuteres, men ønskelig med tilnærmelsesvis heltid.


Tiltredelse snarest. For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med leder kirurgi ved Aleris Agder, Astrid Natvik, mobil 93 63 59 08, e-post astrid.natvik@aleris.no

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste?
Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus og medisinske sentre. Vi har som mål bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet. Våre pasienter skal oppleve medisinsk kvalitet og service utover det de forventer. Det krever at vi må jobbe smartere - og sikre pasientforløp tilrettelagt for hver enkelt pasient så vel som for en helsetjeneste med kapasitetsutfordringer. I Norge omsetter Aleris totalt for 1,6 milliarder kroner. Vi har 13 avdelinger og over 900 medarbeidere som leverer helsetjenester innen 40 forskjellige fagområder. I Aleris er vi er opptatt av å ha fornøyde medarbeidere som brenner for faget og pasientene våre. Derfor er vi stolte av at 98 prosent forteller at de trives og at hele 99 prosent er motiverte i arbeidet sitt. 

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Aleris? Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Da håper vi å høre fra deg!

Annonse
Annonse