fbpx Sykepleierstillinger ved medisinsk sengepost | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleierstillinger ved medisinsk sengepost

4H er en spennende medisinsk sengepost med 15 senger hvor vi behandler pasienter med gastromedisinske sykdommer. Avdelingen har et høyt tempo, med stor vekt på tverrfaglig samarbeid og faglig kompetanse. Her har du mulighet til å utvikle deg faglig. I tillegg vektlegger vi et godt arbeidsmiljø, og er opptatte av å ha det gøy på jobb. Som sykepleier vil du behandle pasienter og gi dem oppfølging. Du vil også følge opp og gi omsorg til pårørende. Vi ser etter deg som utøver sykepleie basert på faglig kunnskap og etiske normer, med respekt for enkeltmennesket.  

Vi har startet forberedelsene til nytt sykehus og har mye spennende i vente. Sammen med geriatrisk sengepost får vi toppetasjen i hovedbygget med utsikt utover havet!   
Vi har nå ledig 4 stk 75 % stillinger, med mulighet for å fylle på 25% fellesvakter for å oppnå 100% stilling. Fellesvakter jobber man på egen avdeling eller på våre samarbeidsavdelinger geriatrisk eller lunge. Fellesvakter er plassert inn i turnus og en vil få beskjed hvor en skal jobbe ved vaktstart. Det gis tilleggsopplæring ved avdelingene en skal ha fellesvakter på.

Dersom du bor utenfor Rogaland, kan vi tilby deg bostøtte på 5000 kr i måneden i 1 år. Om du takker ja til bostøtten, binder du deg til å jobbe hos oss i 1,5 år.  

Søk og bli med på laget vårt! Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
Tiltredelse etter nærmere avtale. Ved interne ansettelser kan det bli ledig annen stilling.   
Attester, vitnemål og eventuell annen relevant dokumentasjon må vedlegges søknaden.  

Arbeidsoppgaver

 • Pasientoppfølging
 • Sykepleiefaglig og administrativt arbeid
 • Veiledning av studenter

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig pasientbehandling. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden. Ved ansettelse av allerede fast ansatt i foretaket kan en unntaksvis, i særlige tilfeller, fravike kravet om bestått norsktest på B2-nivå

Personlige egenskaper

 • Må trives i et aktivt og travelt miljø
 • Ha respekt for den enkelte pasient
 • Ansvarsbevisst og engasjert
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø
 • Samarbeidsvillig

Vi tilbyr

 • Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst
 • Bostøtte
 • Trivelig arbeidsmiljø
 • Høyt faglig nivå
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift
 • Faglig og personlig utvikling
 • Offelntlige pensjons- og forsikringsordninger
 • Gode velferdsordninger som bl.a. turgruppe og bedriftsidrettslag
 • Kompetanseutvikling i form av fagstige
 • Mulighet for videreutdanning som spesialsykepleier (gastrosykepleier)

Mangfoldserklæring

Foretaksgruppen i Helse Vest ønsker å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn. Det samme gjelder dersom man har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet. Foretaksgruppen Helse Vest ønsker å legge til rette for et inkluderende rekruttering.

Kontaktinformasjon

Janne Østrått Tou

Avdelingssykepleier 4H

Telefon:47513516

E-post:janne.ostratt.tou@sus.no


Om arbeidsgiveren

 Helse Stavanger HF, Stavanger universitetssjukehus, har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Med nærmere 8000 ansatte er vi en av regionens største arbeidsgivere. Pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, pasientopplæring og forskning er våre hovedoppgaver. Les mer på www.helse-stavanger.no. 

Helse Stavanger HF skal så langt som mulig gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi ønsker å rekruttere medarbeidere uavhengig av kjønn med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiv for å bidra i spesialisthelsetjenesten.

Annonse
Annonse