fbpx Seksjonsleder | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Seksjonsleder

Vi søker etter en motiverende og tydelig leder til barne- og ungdomsklinikkens seksjon mottak, døgnområde og poliklinikk.
 

Har du lyst på en lederjobb som gir deg utfordringer og utviklingsmuligheter? Er du klar for en spennende stilling? Vi ser etter deg!
 

Seksjonsleder vil sammen med seksjonslederkollega sikre daglig drift og videreutvikling av seksjonen, slik at den ivaretar dagens og fremtidens krav til spesialisthelsetjenesten til barn og ungdom. Seksjonsleder har et helhetlig personal- og resultatansvar for seksjonen og samarbeider tett med seksjonsoverleger. Seksjonsleder vil være en del av avdelingssjefens ledergruppe og rapporterer til avdelingssjef.

Barne- og ungdomsklinikken består i tillegg til seksjon mottak, døgnområde og poliklinikk, av seksjon nyfødtintensiv og seksjon for leger. Vi yter spesialisthelsetjenester innenfor alle pediatriske sub-spesialiteter i aldersgruppen 0-18 år. I døgnområdet er det innlagt pasienter fra alle fagområder.

Våre dedikerte medarbeidere arbeider innenfor et vidt fagfelt. Det er stort fokus på kvalitet og kompetanse. Vi har egne funksjoner knyttet til fagutvikling. Flere av våre sykepleiere har spesialutdannelse i barnesykepleie, eller annen relevant videreutdanning. Medarbeidere gis mulighet til støtte til videreutdanning i henhold til sykehusets og klinikkens prioriteringer. I seksjon mottak, døgnområde og poliklinikk, er det samlet ca. 62 årsverk, hvorav 54 årsverk er sykepleiere/spesialsykepleiere. Øvrige årsverk er merkantilt personell, assistenter, klinisk ernæringsfysiolog, sosionom og barnehagelærer.
 

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat ved spørsmål om stillingen.

Her kan du ta en kikk fra vår hverdag! Link til Instagram 

Arbeidsoppgaver

 • Helhetlig ansvar for daglig drift, personaloppfølging, budsjett og kvalitet for seksjonen
 • Ansvaret for å utvikle seksjonen i samarbeid med sin seksjonslederkollega. Dette skjer i nært samarbeid med bl.a. seksjonsoverlege, avdelingssjef og medvirkning fra medarbeidere, tillitsvalgte, vernetjenesten og dedikert fagpersonell

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyskole-/universitetsutdanning
 • Ønskelig med erfaring fra spesialisthelsetjenesten
 • Ønskelig med ledererfaring og lederutdanning
 • Søker som innehar annen relevant erfaring og gode lederevner vil også kunne bli vurdert for stillingen
 • Kompetanse og erfaring med arbeidstidsplanlegging/ressursstyring er ønskelig
 • Ønskelig med erfaring fra kvalitets- og forbedringsarbeid
 • Gode IKT kunnskaper 

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
   
 • Gjennomføringsevne, resultat- og løsningsorientert
 • Drivkraft til å lede og utvikle både deg selv og andre
 • Gode samarbeidsevner
 • Budsjett og økonomiforståelse
   
 • Bidra til utvikling av et godt arbeidsmiljø i egen seksjon og ledergruppe
 • Personlige egenskaper vil tillegges stor vekt

Vi tilbyr

 • En spennende lederstilling i et tverrfaglig miljø
 • En seksjon med mange erfarne, dyktige og dedikerte medarbeidere
 • Innføring i seksjonslederstillingen i samarbeid med erfaren seksjonslederkollega, avdelingssjef og annen stabsstøtte
 • Tett samarbeid med ledergruppen og oppfølging med avdelingssjef
 • Faglig og personlig utvikling som leder
 • Mulighet for lederutvikling gjennom PULS (sykehusets lederprogram) m.m.
 • Gode forsikringsordninger
 • Pensjonsordning gjennom KLP
 • En arbeidsplass med sentral beliggenhet i Østfold, kun snaue 50 minutter unna Oslo

__________________________________________________________________________________

 

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring, disse må være på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV.

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.

Kontaktinformasjon

Ellen Andersen

Ass. avdelingssjef

Telefon:916 98 573

Jane Larsen

Avdelingssjef

Telefon:478 84 161


Om arbeidsgiveren

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

Annonse
Annonse