fbpx Sykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleiere

Geilomo barne- og ungdomshabilitering på Geilo er en seksjon i avdeling for allergi og lungesykdommer.på OUS. Geilomo ligger i naturskjønne omgivelser i nasjonalpark kommunen HOL hvor Geilo er tettstedet. Her det det alle muligheter for de som er glad i fjell, friluftsliv og vinteraktiviteter.

Overordnet mål er behandling og habilitering av barn med: lungesykdommer, astma, allergi, eksem og hjertefeil, slik at de skal fungere best mulig i dagliglivet. Fra 2018  har vi også tatt imot barn med lever og nyresykdommer som er transplanterte..

Sykehuset har plass til 26 barn/ungdommer i alderen 6-16 år. Fysisk aktivitet, tilpasset kosthold, medisinsk behandling, undervisning og familiearbeid er en viktig del av behandlingsopplegget.

Vi har nå ledig  3 faste100 % fast stilling som sykepleier med tiltredelse snarest.

Den som får tilbud om stillingen må legge fram politiattest etter Lov om helsepersonell § 20a (gjelder arbeid med barn og utviklingshemmede).

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

 • Kontaktsykepleierfunksjon med utarbeidelse av behandlingsplaner, rapportering og dokumentasjon
 • DIPS
 • Undervisning og veiledning til barn og foresatte
 • Evnt. utadrettet virksomhet opp mot hjemmesituasjoner

Kvalifikasjoner

 • Autorisert sykepleier
 • Erfaring fra å jobbe med barn og habilitering
 • Interesse for fysisk aktivitet og friluftsliv

Personlige egenskaper

 • Utadvent
 • Selvstendig
 • Fleksibel
 • Gode samarbeidsevner
   

Vi tilbyr

 • Trivelig arbeidsmiljø
 • Høyt faglig nivå
 • Utfordrende og variert arbeid
 • Tverrfaglighet
 • Veiledning
 • Arbeid i turnus med hver 3.helg (noe nattevakter), p.t.
 • Langvakter
 • P.t. 5 uker ferie på sommeren, stengt i jul og helligdager i påsken

Kontaktinformasjon

Anne Britt Foss

Seksjonsleder

Telefon:+4790888982


Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.
 


 

Annonse
Annonse