fbpx Avdelingsleder | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Avdelingsleder

Avdeling rus- og avhengighetsbehandling (ARA) ved Klinikk psykisk helse og avhengighet har områdeansvar for tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) i Oslo sykehusområde. Avdelingen har koordineringsansvar for pasienter fra eget opptaksområde i Oslo som henvises til døgnbehandling i offentlig og private tiltak.
ARA består av ca 420 årsverk fordelt på 6 seksjoner og har et variert behandlingstilbud som dekker basistjenester med poliklinikk, rusakuttmottak, avgiftning og døgnbehandling. Nasjonal kompetansetjeneste TSB og Seksjon henvisning, analyse og pasientstrøm er organisert i avdelingen. Seksjonene er lokalisert på sykehusområdene Aker, Ullevål, Gaustad og ved OUS Mortensrud. Avdelingen har et tett samarbeid med RusForsk og andre forsknings- og utdanningsinstitusjoner, bla. Universitetet i Oslo og Oslo Met. ARA har et aktivt og bredt sammensatt brukerråd.

Er du vår nye avdelingsleder?

Vår avdelingsleder går over til en annen stilling i sykehuset og klinikken søker etter ny leder for ARA som evner å engasjere fagfolk i kontinuerlig forbedringsarbeid og som er opptatt av fagutvikling og samhandling. Vi er opptatt av sammenhengen mellom god ledelse og god pasientbehandling. En viktig oppgave er å bidra til et godt arbeidsmiljø i hele avdelingen som tiltrekker seg, utvikler og beholder gode medarbeidere.
Avdelingen står overfor omfattende utviklingsoppgaver og er i behov av en leder som samarbeider godt, kommuniserer tydelig og ser nye muligheter. Den rette kandidaten er åpen for innspill/tilbakemeldinger og innehar nødvendig faglig tyngde til å lede en stor avdeling med kompetente fagpersoner fra ulike profesjoner. Du er inspirerende, har visjoner og planer som du evner å sette ut i livet i samarbeid med andre.  I tillegg har du fokus på prioriterte oppgaver i avdelingen og bidrar også til å videreutvikle klinikken som deltaker i klinikkens ledergruppe.
I 2030 skal avdelingen inn i nye bygg på Aker. I den forbindelse er det behov for en strategisk, helhetstenkende og samlende avdelingsleder som vil lede arbeidet med å planlegge oppstart av drift i bygget og lede avdelingen videre inn i fremtiden. 

Les mer om nye Aker her: Nye Aker 2031 - Oslo universitetssykehus HF (oslo-universitetssykehus.no)

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

Sikre kvalitativt gode tilbud til pasienter og pårørende
Videreutvikle tjenestetilbudet i tråd med samfunnsoppdraget
Videreutvikle ARAs sentrale posisjon i fagutvikling og bidra til forskning på sine områder [PAR1] 
Fremme samarbeid med klinikkens øvrige avdelinger og andre klinikker i OUS
Videreutvikle samarbeidet med tilhørende bydeler og andre samarbeidspartnere
Sikre nødvendig brukermedvirkning på alle nivåer
Fag- og personalansvar samt økonomi- og budsjettansvar
Motivere og engasjere medarbeiderne
 

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå innenfor helse- eller sosialfag
Bred lederkompetanse og god kjennskap til pasientgruppen, gjerne fra spesialisthelsetjenesten
Ønskelig med formell lederutdannelse
Erfaring med omstillingsprosesser, organisasjonsutvikling og prosjektledelse

Personlige egenskaper

Samarbeidsorientert
Gjennomføringsdyktig
Vilje og evne til å lede faglig engasjert

Vi tilbyr

En utfordrende lederstilling med påvirknings- og utviklingsmuligheter
Kompetente og engasjerte kollegaer

Kontaktinformasjon

Petter Andreas Ringen

Klinikkleder

Telefon:+46928095


Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 25 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Annonse
Annonse