fbpx Fremskrittspartiets stortingsgruppe søker rådgivere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Fremskrittspartiets stortingsgruppe søker rådgivere

Vil du være med å legge grunnlaget for valgseier i 2025 og sikre gjennomslag for Fremskrittspartiets ønske om mer frihet for enkeltmennesket?

Fremskrittspartiets stortingsgruppe styrker laget og søker etter politiske rådgivere og kommunikasjonsrådgiver med tiltredelse etter avtale. 

Våre ansatte bistår stortingsrepresentantene i det daglige arbeidet med å utvikle og gjennomføre vår politikk, praktisk tilrettelegging, forberedelse av saker og kommunikasjon som fremmer Fremskrittspartiets politikk.

Frem mot stortingsvalget i 2025 trenger vi flere nye medarbeidere som er sultne på å vinne valg og mener at Norge trenger en ny politisk retning som sikrer folk mer økonomisk handlefrihet, trygghet i hverdagen og en verdig omsorg når det trenger det.

Du bør ha god forståelse og innsikt i norsk politikk og god kjennskap til Fremskrittspartiets politikk. Du har gjerne høyere utdanning, gode samarbeidsevner og kan jobbe strukturert og langsiktig.

Politiske rådgivere

Vi er spesielt på utkikk etter deg som har solid kompetanse og faglig bakgrunn innen økonomi eller helse, men også deg som vil være med å styrke FrP-laget på andre politikkområder. Som politisk rådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe vil du få en variert arbeidshverdag der du deltar i utarbeidelse og oppfølging av politiske saker. Det er viktig at du har evne både til å sette deg inn i og vurdere kompliserte saker raskt, samt formidle kompliserte saksforhold videre.  Du vil kunne få ansvar for oppgaver på tvers av komiteer og saksfelt, som kan variere over tid.

Kommunikasjonsrådgiver

Vi vil styrke kommunikasjonsavdelingen med en person som har god kunnskap om norsk politikk og mediehverdag. Vi tror du har relevant erfaring med kommunikasjon i både tradisjonelle og digitale medier. Vi søker en rådgiver som er flink til å skrive, tenker strategisk og er operativ i sitt arbeid.

For alle stillingene tilbyr vi en arbeidsplass med høyt tempo og faglige utfordringer i moderne lokaler midt i Oslo sentrum. I tillegg tilbyr vi treningsmuligheter på arbeidsplassen, fleksibel arbeidstid, god pensjonsordning, gode feriebetingelser og lønn etter avtale. Vårt felles mål er å skape et samfunn med mer frihet for enkeltmennesket, der kjerneoppgavene trygghet, omsorg og økonomisk handlefrihet blir prioritert.

Ansettelse forutsetter medlemskap i Fremskrittspartiet, senest fra tiltredelse.

Er du klar for å bli en del av laget som skal vinne stortingsvalget i 2025, sender du en søknad til sekretariatsleder Liv Lønnum liv.lonnum@stortinget.no så snart som mulig og innen 2. april 2024.

Ved spørsmål eller ønske om en uforpliktende prat ta gjerne kontakt med sekretariatsleder Liv Lønnum (905 18 900) eller kommunikasjonssjef Jon Helgheim (938 48 497).

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Liv Lønnum

Stillingstittel: Sekretariatsleder

Mobil: 90 51 89 00

Kontaktperson: Jon Helgheim

Stillingstittel: kommunikasjonssjef

Mobil: 93 84 84 97

Om arbeidsgiveren

Fremskrittspartiet er Norges fjerde største parti med fylkes- og lokallag i hele landet og over 16 000 medlemmer. Fremskrittspartiet ønsker å skape frihet for enkeltmennesket. Partiet skal arbeide for sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep, for å ta vare på de rettigheter, plikter og friheter som Grunnloven legger opp til.

Annonse
Annonse