fbpx Vi søker sykepleiere og kreftsykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi søker sykepleiere og kreftsykepleiere

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. For å kunne møte dagens og fremtidens utfordringer, trenger vi dyktige og engasjerte medarbeidere. Vi er en utviklende arbeidsplass som skal ivareta både pasientene, pårørende og ansatte, og på den måten kan vi leve opp til vår visjon; «Sammen med pasientene skaper vi morgendagens behandling".

Vi har ledige både faste stillinger og vikariater i forskjellige stillingsprosenter ved Avdeling Gastro- og barnekirurgi, Kirurgisk sengepost A5. 

Det vil være mulighet for forlengelse etter vikariatene. Turnusen er p.t. tredelt. Oppstart etter avtale.

Vi søker sykepleiere samt spesialsykepleiere med videreutdanning innen onkologi.

Vi er en kirurgisk sengepost med 35 senger, som behandler fire ulike spesialiteter: gastro, urologi, ortopedi og plastikkirurgi. Sengeposten samarbeider tett med Kirurgisk dagenhet, og det vil være mulighet for å jobbe ved begge enhetene. Vi utfører sykepleie på et høyt faglig nivå som gir spennende muligheter for videre kunnskapsutvikling.

Vi behandler også noen barn, og arbeidstakere som skal arbeide med barn eller personer med utviklingshemming, skal fremlegge politiattest ved tiltredelse iht. helsepersonelloven § 20a. Politiattesten skal ikke være eldre enn tre måneder.
 

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Arbeidsoppgaver

 • Pre- og postoperativ sykepleie til kreftpasienter som har gjennomgått kirurgisk behandling.
 • Mottak av nye pasienter, planlegging av utreise og utskrivning av pasienter.

Kvalifikasjoner

 • Sykepleier med norsk autorisasjon.
 • I spesialsykepleier stillingen kreves videreutdanning innen onkologi.
 • Må beherske norsk skriftlig og muntlig.
 • Relevant sykehuserfaring.
 • Gode datakunnskaper.

Personlige egenskaper

 • Du må være fleksibel.
 • Ha gode samarbeidsevner.
 • Ha stor arbeidskapasitet.
 • Være pasientorientert.
 • Ha gode kommunikasjonsevner.
 • Være med å bidra til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

 • Godt arbeidsmiljø.
 • Utfordrende og variert arbeid.
 • Høyt faglig nivå.
 • En arbeidsplass i hjertet av Oslo, som har et arbeidsmiljø preget av tillit, åpenhet og respekt.
 • En trygg arbeidsplass med god kollegastøtte.
 • Som nyansatt i OUS blir du en del av et nyansatt program.
 • Du blir en del av et viktig samfunnsoppdrag.

Kontaktinformasjon

Marte Jørgensen

Enhetsleder (sykepl/jordmor)

Telefon:91584014


Om arbeidsgiveren

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.
 


 

Annonse
Annonse