fbpx Operasjonssykepleier | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Operasjonssykepleier

Operasjonssykepleier i 100% fast stilling ønskes. Tiltredelse 1. mai eller etter avtale. Arbeid p.t. dagtid.

Øre-, nese-, halsavdelingen (ØNH) er en tverrgående avdeling, der vi har aktivitet både i Kristiansand og Arendal. Vi tar imot pasienter med alle slags øre-nese-hals- og kjevesykdommer. Det kan være planlagte pasienter som er henvist fra privatpraktiserende ØNH-/kjevespesialister eller fastleger, eller øyeblikkelig hjelp. Poliklinikkene har også lokale operasjonsstuer til mindre inngrep som ikke krever narkose.

Kjevekirurgisk seksjon driver all sin virksomhet ved avdelingen i Arendal. I Arendal er operasjonssykepleier med på ØNH- og kjeveoperasjoner i generell- og lokal anestesi, samt poliklinikk.

Vi ønsker en operasjonssykepleier som kan jobbe hos oss hovedsakelig i Arendal, men må kunne forventes å jobbe i Kristiansand ved behov også. Der vil det hovedsakelig være i ØNH poliklinikk eller på operasjonsstue ved mindre inngrep i lokalanestesi.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning, attester på arbeidserfaring og eventuelle spesialistgodkjenninger. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV og til fastsettelse av lønn.

Sørlandet sykehus ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Sørlandet sykehus praktiserer meroffentlighet. Offentlig søkerliste vil inneholde navn på samtlige søkere. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak, jf. Offentleglova § 25.

Arbeidsoppgaver

 • Assistanse under operasjoner - Kjeve / ØNH 
 • Poliklinikk sammen med lege - Kjeve / ØNH 

Kvalifikasjoner

 • Operasjonssykepleier
 • Erfaring fra ønh/dagkirurgi er ønskelig, men ikke krav
 • Må beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper

 • Evner til å arbeide selvstendig, være nøyaktig og kunne arbeide i team
 • Er en`stå på` person som trives i et hektisk miljø
 • Er profesjonell, fleksibel og personlig i ditt møte med pasienter og kolleger

Vi tilbyr

 • Et trivelig arbeidsmiljø i stadig utvikling
 • Utfordrende og variert arbeid
 • Faglig og personlig utvikling

Kontaktperson

Marte Johanne Hosøy Novik
Enhetsleder
Telefon: 37 07 57 40

- Trygghet når du trenger det mest
Sørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Vi har ansvar for spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner vi helsepersonell, forsker og underviser pasienter og pårørende.

Les mer om oss på www.sshf.no og følg oss på facebook

Annonse
Annonse