fbpx Vi søker sykepleiere som vil være med på å skape en fremtidsrettet hjemmesykepleie! | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Vi søker sykepleiere som vil være med på å skape en fremtidsrettet hjemmesykepleie!

Vil du utgjøre en forskjell for våre hjemmeboende brukere? Vi søker sykepleiere til hjemmesykepleien på Kolbotn, Tårnåsen og Greverud!

En velfungerende hjemmesykepleie er en forutsetning for at innbyggere skal kunne leve gode liv hjemme lengst mulig. Mange klarer mye selv, men trenger hjelp til noen av dagliglivets gjøremål. Andre trenger avansert sykepleie, og flere får behandling hjemme som de tidligere fikk i spesialisthelsetjenesten.

Vår oppgave som tilrettelegger er å forebygge at omsorgsbehovet for den enkelte øker.  

Vi jobber daglig med å fremme hverdagsmestring.

Vi ønsker at våre brukere skal leve gode liv hjemme, så lenge det er mulig. Det vet vi at de fleste også ønsker selv. Derfor jobber vi mer og mer med velferdsteknologi og digitale løsninger. Det frigir tid og ressurser til oppgaver som krever personlig hjelp. Vi utforsker hele tiden nye måter å jobbe på, til beste for hver enkelt bruker og fellesskapet. 

Vi jobber aktivt og strukturert med å ruste tjenestene våre for fremtiden. Vårt fremste mål er god kvalitet på alle tjenestene. 

Vi søker deg som er faglig dyktig og engasjert.
Vi skal nå ansette flere sykepleiere som skal jobbe i tverrfaglige team for å dekke brukernes behov. Den enkelte bruker skal føle seg sett og hørt. «Hva er viktig for deg?» er førende for hvordan tjenestene administrerer ressursbruken.  

Du synes det er spennende å jobbe i brukernes hjem. Ingen dager ligner hverandre, og brukernes behov er sammensatt og variert. Du bidrar med varme og omsorg, og du kan være med og utvikle hvordan vi jobber. 

Vi er på jakt etter sykepleiere som har et brennende ønske om å videreutvikle vår hjemmesykepleie.   

Er du nyutdannet sykepleier?  
Da har du masse spennende og oppdatert kompetanse som vi har bruk for. Vi ser etter deg som står i startgropen av en spennende og fremtidsrettet karriere. Du vil få en sykepleierkollega som din fadder og får god opplæring, veiledning og oppfølging den første tiden.  

Har du mye erfaring, faglig tyngde og gjerne videreutdanning? 
Er du også i stand til å jobbe selvstendig og fleksibelt og ønsker å utvikle deg videre innenfor hjemmesykepleie? Da er det store muligheter for at du vil trives hos oss. Du vil inngå i et team med dyktige medarbeidere, og vi har fulltidsansatte som jobber med opplæring og videreutvikling av tjenesten.  

Arbeidssted: Tårnåsen, Kolbotn og Greverud
Arbeidsordning: Todelt turnus med arbeid hver 4. helg

Skriv gjerne i søknaden hvordan du tror du kan bidra til at våre tjenester videreutvikles, enten du er nyutdannet eller har lang erfaring. Vi gleder oss til å lese! 

Arbeidsoppgaver

  • følge opp tiltak rundt behandling, medisinering og dokumentasjon
  • lage tiltaksplan for dem du er tjenesteansvarlig for
  • veilede studenter og andre på en inspirerende måte 
  • samarbeide på tvers av kommunens virksomheter   
  • bidra til utvikling av tjenesten og delta i faglig utviklingsarbeid 
  • samarbeide med pårørende, studenter og kollegaer 

Kvalifikasjoner

  • norsk autorisasjon som sykepleier
  • gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig på høyere nivå, tilsvarende C1 
  • førerkort for personbil (klasse B) 

Det er en fordel hvis du har tilleggsutdannelse innenfor palliasjon, sår eller diabetes.

Personlige egenskaper

Du gleder deg over å gi kommunens innbyggere en tjeneste som sikrer at de kan mestre eget liv. Du har godt humør og kjennetegnes som en person som ser verdien av samarbeid.  

Som sykepleier vil du ta krevende og raske beslutninger på innholdsrike dager med høyt tempo. Det er viktig at du er imøtekommende og kommuniserer godt. Du må ønske faglige diskusjoner velkommen, samtidig som du også bidrar med tydelige faglige råd. 

Vi tilbyr

Hjemmesykepleien er en tjeneste som vokser, og det gir mange muligheter til å delta i spennende utviklingsprosjekter. Hos oss får du brukt bredden av din fagkunnskap, og du får følge pasientene over en lengre periode, med ulike sykdomsforløp, diagnoser og pleie- og omsorgsbehov. 

Vi utvikler gode samarbeidsteam mellom hjemmesykepleien og forvaltningen av tjenestene. Du får svært kompetente kollegaer og et godt arbeidsmiljø, med stor takhøyde. 

Kontaktinformasjon

Kristin Skaara

bemanningskoordinator

 Telefon:45 83 12 16

 E-post:kristin.skaara@nordrefollo.kommune.no

Om arbeidsgiveren

Nordre Follo er landets 15. største kommune, med rundt 62 000 innbyggere og 5 000 ansatte. Vi er et samfunn i vekst og utvikling med store investeringer i nye boliger, infrastruktur og næringsliv. Med visjonen «nær og nyskapende» skal vi være en god kommune å bo og jobbe i både nå og i fremtiden.

I Nordre Follo kan du velge om du vil bo landlig, bynært eller urbant. Natur og friluftsliv er uansett aldri langt unna. Vi er nærmeste nabo til hovedstaden, og med toget er det bare 11 minutters reisevei til Oslo fra både Kolbotn og Ski. 

Vi er alltid på jakt etter å utvikle oss, og som medarbeider hos oss får du alltid utgjøre en forskjell for kommunen vår og menneskene som bor her. Våre verdier er ansvar, omsorg og respekt, og våre medarbeidere står for en profesjonell forvaltning, tilgjengelig innbyggerservice og et blikk mot fremtiden.

I Nordre Follo ønsker vi mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningen i kommunen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Som arbeidsgiver er vi opptatt av å tilrettelegge arbeidsforholdene hvis du har behov for det.

Nordre Follo kommune følger offentlighetsloven. Det innebærer at du må begrunne det spesielt hvis du ber om unntak fra å stå på offentlig søkerliste. Hvis vi vurderer at det ikke foreligger en særskilt grunn for unntak, vil vi kontakte deg.

Annonse
Annonse