fbpx Avdelingsleder 100% fast stilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Avdelingsleder 100% fast stilling

Vi trenger dyktige medarbeidere som vil være med og utvikle framtidas kommunale helse- og omsorgstjenester. I Lillehammer kommune jobber alle ansatte i helse- og omsorgssektoren etter visjonen «Mestring hele livet». Dette skal være førende for både tjenestetilbud og tjenesteutførelse. Vi trenger flere kompetente medarbeidere med hjerte for faget - og vil gjerne ha DEG med på laget!

Lillehammer kommune har ca. 28.000 innbyggere og er kjent både som OL-by, vintersportsby og kulturby. Byen ligger ved Mjøsa, har et stabilt innlandsklima og et fantastisk turterreng for både sommer- og vinteraktiviteter.

 

Lillehammer helsehus er et av Norges største helsehus, og har ca. 220 årsverk fordelt på 9 sengeavdelinger. Langtidsavdelingene er spesialisert innen psykogeriatri, demens og generell geriatri. Vi har i tillegg korttids- og intermediæravdeling. Legeavdeling, laboratorium, dagsenter, storkjøkken, renholdsavdeling, vaskeri og servicesenter er også del av helsehuset.

Vår mangeårige leder ved intermediæravdeling slutter i stillingen og vi søker hennes erstatter. 

Intermediæravdelingen  er 1 av 9 avdelinger ved Lillehammer Helsehus. Intermediæravdelingen er en aktiv avdeling med intermediærplasser, KAD plasser og  korttidsplasser for utredning, behandling, rehabilitering. Vi tar imot hjemmeboende og ferdig behandlede pasienter fra sykehus. Arbeidet i avdelingen byr på mange sykepleiefaglige og etiske utfordringer, og stiller krav til praktiske ferdigheter, læring, utvikling og refleksjon fra alle som arbeider ved avdelingen. Avdelingen har pasienter med med varierte somatiske lidelser og byr på sammensatte kliniske utfordringer. Vi har et godt tverrfaglig  arbeidsmiljø på avdelingen med engasjerte, støttende og faglig dyktige medarbeidere. Dette er en spennende og utfordrende avdeling i utvikling, og nå søker vi DEG som vil være vår leder på intermediæravdelingen og som sammen med oss vil videreutvikle avdelingen og Helsehuset.

Ved tilbud om stilling er det krav om godkjent politiattest, jf. helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4.

Ved ledighet i tilsvarende stillinger i perioden kan det bli foretatt utvelgelse fra samme søkermasse.

Arbeidsoppgaver

 • Avdelingsleder har faglig, økonomisk og personalansvar i avdelingen.
 • Avdelingsleder skal legge til rette for videreutvikling av faget i avdelingen med fokus på personsentrert omsorg.
 • Vi ønsker deg som evner å motivere ansatte til selvstendig arbeid, har fokus på faglig oppdatering og et godt arbeidsmiljø.
 • Du inngår i et godt og aktivt lederteam på Helsehuset.                                                
   

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som sykepleier
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Det er ønskelig med formell lederutdanning og/eller erfaring som leder
 • Gode dataferdigheter
   

Personlige egenskaper

 • Gode lederegenskaper
 • Gode kommunikasjonsevner
   
 • Evne til endring og omstilling, og være utviklingsorientert
 • Være en pådriver for faglig kvalitet og utvikling på avdelingen, og på Helsehuset som helhet.
 • Like å arbeide selvstendig, tverrfaglig og i team
 • Aktivt bidra til arbeidsglede 
 • Positiv, fleksibel og løsningsorientert
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser
 • God pensjonsordning
 • Dyktige kollegaer
 • Godt arbeidsmiljø
 • God pensjonsavtale
 • Utfordrende og tverrfaglig fagmiljø
 • Spennende og varierende arbeidsoppgaver
 • Fleksibel arbeidstid
 • Lønn etter avtale

Kontaktinformasjon

Mona Christine Knudsen

Tjenesteområdeleder

Telefon:95283063

E-post:mona.christine.knudsen@lillehammer.kommune.no
 

Om arbeidsgiveren

Lillehammer kommune skal i størst mulig grad avspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, kulturell og etnisk bakgrunn.  Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som følger av lov, tariffavtaler og reglement. Ifølge Offentlighetsloven § 25 kan søkers navn bli offentliggjort, selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkeren vil i så fall bli forespurt om dette. Attesterte kopier av vitnemål og attester kan legges elektronisk ved søknaden eller tas med ved et eventuelt intervju.
 

Vil du vite mer om hvordan det er å bo og arbeide i  Lillehammer-regionen, og se andre jobbmuligheter,  trykkher


 

Annonse
Annonse