fbpx Sykepleier ved sengepost mage-tarm/infeksjon | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleier ved sengepost mage-tarm/infeksjon

Vi har flere ledige sykepleierstillinger og hos oss kan du velge stillingsprosenten som passer for deg. Sengeposten er en spennende arbeidsplass der du får varierte og utfordrende arbeidsdager, enten du er nyutdannet eller erfaren sykepleier. Vi legger stor vekt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Vi har nettopp gjennomført arbeidsmiljøprogrammet "En bra dag på jobb". I handlingsplanen vår legger vi vekt på god opplæring og faglig utvikling, både som nyansatt og som mer rutinert ansatt. Vi satser også på en mer robust bemanningsplan som gir rom for fagdager/studiedager og tar høyde for fravær og travle perioder. Vi jobber for en åpenhetskultur med trygg og tydelig ledelse.


Som sykepleier ved vår sengepost får du ansvar for pasienter med mage/tarm-sykdommer og pasienter med behov for avansert infeksjonsmedisinsk behandling.
Vi utreder og behandler pasienter med alle typer lidelser i leveren, galleveiene, bukspyttkjertelen og mage/tarmsystemet. Seksjonen dekker også hele fagfeltet innen infeksjonsmedisinske tilstander som blant annet HIV/immunsvikt, tuberkulose, tropesykdommer, samt alvorlige og livstruende bakterielle og virale infeksjoner. Vi har spesialisert oss i overvåkning og behandling av sepsis.

Fagområdene samarbeider i en felles sengepost med 22 senger. Personalet får derfor muligheten til å jobbe med begge fagfelt.

 
Vi er stolte av arbeidsplassen vår, og viser deg mer enn gjerne rundt i avdelingen. Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å hospitere for å se hvordan en arbeidshverdag hos oss vil være.

Om du allerede bor i området så er du kanskje kjent med mulighetene vårt flotte fylke kan tilby. Vurderer du å flytte til Telemark, kan vi skryte av at vi har Norges mest attraktive byer. Tvillingbyene Skien og Porsgrunn fikk Attraktiv by-prisen i 2021. Telemark er ofte kalt Norge i miniatyr med kort vei til sjø og fjell. Her er det fortsatt lavere boligpriser sammenlignet med andre fylker på det sentrale Østlandet. Telemark har et stort mangfold av aktiviteter året rundt som passer alle aldere. 

Vi anbefaler at du tar en titt på Visit Telemark sin fantastiske nettside for mer informasjon om Grenland. Her finner du inspirasjon om opplevelser, kultur og underholdning. Sykehuset Telemark HF ligger i hjertet av Telemark - sett kursen mot fylket vårt!

Klikk gjerne på linken for å se på en av våre videoer for å få et bedre inntrykk av hvordan det er å jobbe hos oss: Vil du jobbe ved Sykehuset Telemark?    

Dersom det innen søknadsfristens utløp skulle bli flere ledige stillinger, vil tilsetting bli foretatt av den søkermassen som foreligger. Ved interne opprykk, vil det kunne bli andre ledige stillinger. Ansettelsene vil skje fortløpende.

Alle søkere må benytte webcruiter. Attester og vitnemål må lastes opp som vedlegg i PDF format og legges ved søknaden. 
Opplysningene i CV- og rekrutteringsdatabasen oppbevares i henhold til EUs personvernforordning/GDPR (EU 2016/679).

Arbeidsoppgaver

 • Sykepleie til pasienter med infeksjons- og mage/tarmsykdommer
 • Gruppelederansvar
 • Veilede sykepleierstudenter
 • Gode pasientmottak 

Kvalifikasjoner

 • Autorisert sykepleier
 • Må beherske norsk eller skandinavisk språk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Evne til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig.
 • Du er faglig interessert, initiativrik og tar ansvar for egen læring
 • Du er serviceinnstilt, strukturert og ansvarsbevisst
 • Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

 • Digitale kompetanseplaner, opplæring og veiledning
 • Spennende faglige utfordringer
 • Gode muligheter for faglig- og personlig utvikling
 • Velferdstilbud til ansatte slik som kunstforening, rabatt på fritidsaktiviteter og bedriftsidrett
 • Vi har personalboliger og barnehage
 • Gode pensjons-, låne- og forsikringsvilkår. Se KLP (www.klp.no/pensjon)

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Telemark HF (STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 173 000 innbyggere i Telemark.  Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark.
Sykehuset har om lag 3 000 årsverk.

Sykehuset Telemark ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss. Dette gjelder uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn, eller dersom du har hatt opphold i arbeidslivet («hull i CV`en»).

Les mer om oss på www.sthf.no

Medisinsk klinikk består av fem avdelinger og har drift på seks lokasjoner i Telemark fylke.  Klinikken har om lag 450 årsverk, og leverer spesialisthelsetjenester innenfor alle indremedisinske fagområder. Vi arbeider også med rehabilitering og forebygging og har et eget Lærings- og mestringssenter. Sykehuset Telemark har et aktivt forskningsmiljø med fag og forskning organisert som egen avdeling.

Kontaktinformasjon

Monica Sollid Frantzen

Konstituert seksjonsleder

 Telefon:91792741

 E-post:monfra@sthf.no

Annonse
Annonse